Hjælp til unge

SOS-Network

CDEU var Lead Partner på SOS-Netværket, som havde til formål at bidrage til social og arbeejdsmæssig inklusion af udsatte unge mennesker med særlige uddannelsesmæssige behov.

En af de vigtigste forudsætninger bag SOS Netværk og årsagen til den interesse, det er blevet mødt med af så mange forskellige mennesker er, at vi alle besidder kompetencer, som skal registreres og sættes i spil! Også unge mennesker, som vi normalt embrace med tre eller fire bogstaver forkortelser – unge beskrives som kortuddannede (ESL), ikke i uddannelse, beskæftigelse eller uddannelse (NEET), eller bare med vanskeligheder af forskellig slags (fx ADHD).

SOS-netværket omfatter alle, der arbejder med disse unge mennesker: Skoler, uddannelsesinstitutioner, jobcentre, virksomheder, foreninger og andre organisationer.

Gennem hjemmesiden og gennem forskellige aktiviteter, vi inviterer dig til at mødes med andre for at dele viden og erfaringer.

SOS Network er en nyetableret forening baseret på tre års virksomhed med indsamling interessante historier og metoder og værktøjer. Medlemskab er gratis for alle, enkeltpersoner og organisationer, indtil generalforsamlingen beslutter at indføre et gebyr.

Medlemskab giver fri adgang til SOS Network aktiviteter, herunder ved hjælp af portalen til fremme af aktiviteter og uploading af interessante historier, case studies og andre slags data.