Webinarer

Forskning og uddannelse

Her kan du se de webinarer, som vi har afholdt inden for forsknings- og uddannelsesområdet.

Online Q&A om Erasmus+akkreditering

Den 6. oktober 2021 inviterede CDEU sammen med Styrelsen for Forskning og Uddannelse til online Q&A om Erasmus+akkreditering.

Her medvirkede foruden Styrelsen og CDEU’s konsulenter også Anne Blum fra Skanderborg Gymnasium, der har haft succes med at opnå en Erasmus+akkreditering.

Informationsarrangement om EIC – European Innovation Council

Den 10. juni holdt vi sammen med Aarhus Universitet et informationsarrangement om de fantastiske fundingmuligheder, der findes i EIC. Her deltog over 120 aktører, og du kan se eller gense eventet frem til den 30. juni 2021 lige her:

Online lancering af det nye Erasmus+program

Den 21. april 2021 afholdt vi i samarbejde med Det Syddanske EU-Kontor og Norddanmarks EU-kontor en online lancering af det nye Erasmus+program, der gælder for perioden 2021-2027.

Se eller gense webinaret lige her:

Horizon Europe på 60 minutter

Den 25. marts afholdt vores to forskningskonsulenter Rikke Edsjö og Lina Christensen et webinar om de mange muligheder for særligt kommuner og region i EU’s nye rammeprogram for forskning og innovation, Horizon Europe.

Se eller gense webinaret lige her:

Erasmus+ akkreditering for kommuner og uddannelsesinstitutioner

Den 13. august 2020 holdt vi i samarbejde med Styrelsen for Forskning og Uddannelse et webinar om den nye mulighed for Erasmus+ akkreditering for kommuner og uddannelsesinstitutioner.

Fra CDEU deltog vores to konsulenter Elena Nielsen og Julie Sand Jørgensen, og du kan se webinaret i sin helhed her:

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Elena Nielsen
EU-konsulent
Uddannelse og VIA
Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet