Arrangementer

Event i Aarhus: Lær om innovation og samarbejde om IT-kapaciteter til Forsvaret

15. juni 2021

Vil din IT-virksomhed gerne være klogere på, hvad der ligger til grund, når Forsvaret anskaffer nutidens og fremtidens IT-løsninger? Så kom med til vores event i Aarhus den 21. september 2021. Her kan du også lære om, hvordan du kan bruge funding fra Den Europæiske Forsvarsfond til at udvikle dine innovative ideer gennem europæiske samarbejder.


Er du en del af en IT-virksomhed, og er du nysgerrig på, hvordan du kan fremme f.eks. din produktudvikling i samarbejde med Forsvaret? Så bør du sætte kryds i kalenderen den 21. september 2021 kl. 9.00-13.30. Her inviterer DigitalLead, CenSec og CDEU nemlig i et bredt samarbejde til et informationsevent på Godsbanen i Aarhus.

Gå i dialog med bred vifte af aktører

På dagen vil du således kunne gå i dialog med den brede vifte af aktører, der vil være til stede, og det giver dig mulighed for at tale både med Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, DigitalLead, CenSec, Erhvervstyrelsen, Dansk Industri, Dansk Erhverv og CDEU for at høre nærmere om de mange, gode samarbejdsmuligheder, som de hver især tilbyder.

Få indblik og konkrete eksempler

Til eventet kan du forvente at få:

  • Et indblik i Den Europæiske Forsvarsfond og Forsvarets program for IT-anskaffelser
  • Konkrete eksempler på IT-virksomheder, der opererer i sektoren, og historien om deres vej dertil
  • Mulighed for at stille spørgsmål til den brede kreds, der står bag eventet, ligesom du vil kunne tale med en vifte af dygtige folk, der kan hjælpe dig videre.

Dato og tidspunkt

Eventet foregår den 21. september 2021 kl. 9.00-13.30.
Heraf er tidsrummet fra 12.00-13.30 reserveret til en let frokost med netværksmuligheder.

Sted

Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Lokale: Remisen.

Program for dagen

Se programmet for dagen på linket her.
Bemærk, at tidsrummet fra 9.00-9.20 er afsat til registrering af deltagere.

Tilmelding

Du melder dig til vores event via linket her.
Tilmeldingsfristen er den 20. september 2021 kl. 12.00.

En del af et større roadshow

Eventet er en del af et roadshow, som består af flere events. Fælles for dem er, at de giver indblik i, hvordan du kan blive en del af udviklingen af fremtidens europæiske sikkerheds- og forsvarsteknologier, herunder også den grønne og digitale omstilling af Forsvaret, samt hvordan du kan fremme din forskning, innovation og produktudvikling i samarbejde med Forsvaret.

Roadshowets øvrige stop

Roadshowet stopper også her: Nordjylland d. 20/9, Sydjylland d. 22/9, Fyn d. 23/9 og Sjælland/Hovedstaden den 24. september.

Find info om roadshowets forskellige temaer og oplæg på linket her. 

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Tarik Kehli
EU-konsulent
Erhverv, uddannelse og grøn omstilling
Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet