Partnersøgninger

InDemand søger IT-virksomheder til at løse identificerede problematikker i sundhedsvæsenet 

12. marts 2018

Murcia-regionen i Spanien søger under InDemand-projektet IT-virksomheder til at løse fire identificerede problemstillinger inden for sundhedsvæsnet. Der søges i alt fire IT-virksomheder, en til hver identificeret udfordring. Du kan se de fire udfordringer her:   

4 udfordringer skal løses:

  1. Udvikling af prædiktiv algoritme eller analytisk model. Hospitalet Servicio Murciano de Salud har et ønske om at reducere risikoen for, at patienter genindlægges inden for de første 72 timer efter udskrivelse. Formålet er at udvikle og validere en prædiktiv algoritme eller analytisk model, der gør det muligt for læger at genkende hvilke patienter der højst sandsynligt vil opleve komplikationer efter udskrivelse. Der skal faciliteres muligheder for at undgå, at patienter får tilbagefald. Der ønskes derudover viden omkring hvilke kliniske faktorer, der betegnes som kritiske og dermed kunne optimere processen. Kriterier til indhold kan læses her.    
  2. Mobil teknologi skal hjælpe med at kontrollere fedme blandt børn. Der skal udvikles en digital løsning ved hjælp af mobil teknologi. Den skal hjælpe familier og overvægtige børn med at indsamle og udveksle informationer med sundhedspersonalet igennem en nem og tilgængelig platform. Kriterier til indhold kan læses her 
  3. Udvikling af kommunikationskanal til læger. Målet er at forbedre livskvaliteten for patienter med epilepsi igennem kommunikationen med egen læge. Det skal være lettere tilgængeligt at tale min sin læge, så håndtering af sygdom tackles på bedste vis. Kriterier til indhold kan læses her 
  4. Udvikling af online træningsplatform. Den skal indeholde hjælp til planlægning, overvågning og evaluering af sundhedspersonalet. Målet er at udvikle instrumenter til at styre træningsprocessen. Kriterier til indhold kan læses her.    

Har du en teknologisk løsning på ovenstående udfordringer, er det måske dig, de søger.         

Hvem kan søge?

Små eller mellemstore IT-virksomheder.  

Budget

Det maksimale tilskud der ydes er 60% af de forventede omkostninger. Det er højst muligt at modtage 30.000 EUR.  

Frist

Ansøgningsfrist den 30. april 2018. 

Yderligere information

Ved spørgsmål eller ønske om yderligere information kontakt venligst Central Denmark EU Office. 

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Maria Heilskou Pedersen
EU-konsulent
Sundhed og Erhverv
Thomas Steen Hansen
EU-specialkonsulent
Erhverv
Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet