Gode historier

Praktikanterne siger farvel og tak – og på gensyn!

18. januar 2017

Vi er ikke så meget for det, men dagen måtte jo komme: Vores sidste dag som praktikanter på CDEU’s kontor. Derfor er det kun på sin plads, at vi får sendt en sidste hilsen med tilbageblik på de sidste fem måneder i Bruxelles.

Tak er kun et fattigt ord

Vi, Tine og Helle, har som en del af vores studier været i praktik hos CDEU i Bruxelles. Nu, hvor opholdet nærmer sig sin afslutning, vil vi gerne påskønne den imødekommenhed, vi er blevet vist fra vores kolleger hos CDEU. Vi har fået vide rammer til at udfolde os fagligt i bredden og i dybden, stille spørgsmål, kritisere, løbet hurtigt, sagt ja til for meget og druknet i opgaver. Lige præcis som man skal, når man skal prøve sig selv af, inden det ”ægte” arbejde kalder. Heldigvis med en kollegas sikre hånd og velmenende råd til at vejlede.

Vi overlevede; ja vi er nok groet ti centimeter, er blevet lidt rankere og smilet lidt bredere af at være en del af dette team i fem måneder. Man kan godt blive lidt forpustet over listen af ting, vi har oplevet, gennemgået og erfaret på den tid. Vi har forsøgt at sætte vores aftryk både på de fagområder, vi hver især har beskæftiget os med, og på kontoret bl.a. ved at optimere kontorets opgaver, kommunikation og vores nyhedsbrev EU-Fokus.

Tak er kun et fattigt ord, men som studerende er det, hvad vi har råd til. Så et stort TAK til jer alle på CDEU. Nu vender vi begge hjem til Aarhus for at færdiggøre vores studier. Vi siger farvel til kontoret, men ikke til kollegerne. Vi nøjes med et ’på gensyn!