Erhverv

IFacilitator - EU for virksomheder

Har din virksomhed en god projektidé? Er projektet innovativt og nytænkende? Og har projektet værdi for andre end dig selv og din virksomhed? Så har din virksomhed måske det, der skal til, for at opnå støtte fra et af EU’s programmer.

Kontakt en af vores erhvervskonsulenter, Thomas Steen Hansen eller Tarik Kehli, til en nærmere snak om dine muligheder.

CDEU har mange års erfaring med at rådgive virksomheder om mulighederne i EU-systemet.

Vi rådgiver primært om SMV-instrumentet og Eurostars, og vi hjælper også gerne med at læse din ansøgning igennem, ligesom vi også hjælper med at søge EUopSTART-midler til at finansiere ansøgningsskrivningen. Du kan læse mere om iFacilitator i vores produktblad her. 

Eksempler på virksomheder, vi har hjulpet

Herunder kan du finde links til historier om en række virksomheder, der har modtaget CDEU’s hjælp til at opnå EU-støtte:

Unisense

Aarhusianske Unisense modtog med hjælp fra CDEU's forløb for virksomheder 11 mio. kr. til at udvikle deres helt særlige spildevandssensor tilbage i 2018. Står det til CEO'en, kommer støtten til at betyde massiv jobskabelse. Læs mere

I 2018 opnåede Aarhus-virksomheden Unisense 11.375.000 kroner i EU-støtte til at udvikle firmaets unikke spildevandssensor.

Firmaets CEO Christian Buus regner med, at støtten kan generere flere end 50 jobs over tre år.

Læs hele historien på linket her: https://centraldenmark.eu/11-millioner-til-unisense-skal-skabe-masser-af-jobs/

Radisurf

2,5 mio. kr i EU-støtte til RadiSurf fra Aarhus skal udvikle firmaets unikke metode til at lime materialer sammen på en helt speciel facon, og så skal der ellers søges om endnu mere støtte - det er nødvendigt, hvis den nye teknologi skal kunne vinde indpas på markedet. Læs mere

RadiSurf fra Aarhus arbejder med en såkaldt nanocoating-teknologi, som laver ekstremt stærke sammenbindinger mellem materialer. I 2018 opnåede firmaet fået over 2,5 mio. kr. fra EU til udvikling, og her kan du læse om firmaets unikke teknologi og dens store potentiale.

Læs hele historien på linket her: https://centraldenmark.eu/radisurf-har-faaet-over-25-mio-kr-i-eu-stoette-og-er-sulten-efter-mere/

ReMoni

Firmaet ReMoni fra Skanderborg leverer nogle helt specielle energimonitoreringsløsninger, som både kan højne sikkerhed og energibesparelser. EU har flere gange investeret i firmaets unikke løsninger. Læs mere

ReMoni har tidligere modtaget 14 mio. kr. i støtte fra EU – og i 2019 fik de 2,2 mio. oveni. Det er for alvor lykkedes virksomheden fra Skanderborg at overbevise EU om fordelene ved at overvåge energiforbruget, og nu er den handlekraftige SMV på vej fra udvikling til marked.

Du kan læse historien på linket her: https://centraldenmark.eu/helt-nyt-kapitel-for-succesfuldt-skanderborg-firma/

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Thomas Steen Hansen
EU-specialkonsulent
Erhverv
Tarik Kehli
EU-konsulent
Erhverv, uddannelse og grøn omstilling