Om CDEU

Om Central Denmark EU Office

Hvem er vi?

Central Denmark EU Office, eller CDEU, er hele Midtjyllands kontor i EU. Vi er ejet af Region Midtjylland, de 19 kommuner i regionen, Aarhus Universitet samt VIA University College, og vi arbejder hver dag for, at vores  samarbejdspartnere får så stor værdi af det europæiske samarbejde som muligt. I videoen herover fortæller vores direktør og to af vores konsulenter nærmere om, hvordan vi helt konkret arbejder.

Kontoret er ejet af Region Midtjylland, de 19 kommuner i regionen, Aarhus Universitet samt VIA University College. Vores kontor har 16 faste medarbejdere, heraf 13 i Bruxelles og tre i Midtjylland.

Hvorfor er EU vigtigt?

Europæisk samarbejde er forudsætningen for, at vi kan realisere de mange ambitioner, som vi har i Danmark og i hele Europa. I videoen herover kan du blive klogere på, hvordan europæisk samarbejde gavner os alle sammen.

 

Hvordan foregår vores arbejde på CDEU?

På CDEU er vi 16 faste medarbejdere, heraf 13 i Bruxelles og tre i Midtjylland. Vores fremmeste opgave er at navigere i det EU-system, som ellers godt kan virke kompliceret, tungt og svært at gå til. Det gør vi ved at tage de konkrete elementer, der har særlig relevans for vores aktører, og formidle dem på en måde, så værdien står tydeligt frem. I videoen herover fortæller vi nærmere om vores måde at arbejde på.