Om CDEU

Årsberetninger

På CDEU går vi op i, at vores årsrapporter skal afspejle vores arbejde på mange forskellige områder, og netop derfor skifter vores årsrapport format fra år til år.

Herunder kan du læse vores årsrapporter fra de seneste fire år – rigtig god læselyst.

Årsberetning 2017

2017 var en ganske specielt år for CDEU. I november måned fejrede vi således kontorets 10 års jubilæum i Skanderborg med flere hundrede indbudte gæster og med Margrethe Vestager som festtaler, og vores årsberetning for 2017 kom også i en helt særlig jubilæumsudgave: En tegneserie.

Tanken bag den specielle form er, at den på smukkeste vis binder Belgien og Midtjylland sammen. Tegneserien er nemlig tegnet i den klassiske, belgiske ’Ligne Claire’-stil af den talentfulde Line Høj Høstrup, der netop er blevet færdig som tegneserietegner fra The Animation Workshop i Viborg, som CDEU har samarbejdet med gennem mange år.

Så gå på opdagelse på linket herunder og bliv klogere på, hvad der rører sig på CDEU, hvordan vi arbejder og hvad vi i 2017 har hentet hjem til Midtjylland – og så håber vi, at du ikke kun får mere at vide, men at du også bliver godt underholdt undervejs.

Du kan læse hele tegneserien her, og vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Årsberetning 2016

Vores årsberetning for 2016 afspejlede på fornemmeste vis vores store arbejde frem mod Kulturhovedstaden Aarhus2017.

Den ene side af rapporten blev således illustreret af en lokal kunstner, Steen Rasmussen, der lod Midtjylland og Europa møde hinanden i et helt unikt kunstværk.

Se værket og læs beretningen her 

Årsberetning 2015

Vores årsberetning for 2015 understregede, at der skal krydses et par landegrænser, før man når fra Midtjylland og til Bruxelles.

Læs vores årsberetning for 2015 her

Årsberetning 2014

I 2014 var vores årsberetning udformet som en god, gammeldags flybillet – dengang man fortsat fik den slags i papirform!

Læs hele beretningen her