Om CDEU

Ledige stillinger og praktik

Har du mod på at binde Midtjylland og EU tættere sammen, og trives du i et travlt, internationalt miljø med højt til loftet? Hos CDEU vægter vi gå-på-mod, initiativ og engagement, og det er en arbejdsplads, hvor vi har det sjovt og kører på i højt tempo.

Ny løntilskudsmedarbejder søges til efteråret

Vi søger netop nu en ny løntilskudsmedarbejder, der har mod på at arbejde med grøn omstilling og sundhed efteråret igennem.

Først virksomhedspraktik i Viborg, så løntilskud i Bruxelles

Stillingen er et resultat af et nært samarbejde med Region Midtjylland. Derfor vil den rigtige kandidat starte med en måneds virksomhedspraktik i Region Midtjylland i Viborg til august, hvorefter den fire måneder lange løntilskudsstilling i Bruxelles starter umiddelbart derefter.

Noget for dig?

Lyder det som noget for dig, så se vores opslag her: Løntilskudsmedarbejder forår 2019

Frist

Ansøgningsfristen er den 3. juni 2019.

Lines erfaringer

I videoen her fortæller Line Kjær, der var i løntilskud på vores kontor i efteråret 2018, om, hvorfor du bør overveje at komme i løntilskud hos CDEU:

Praktik

Skal du være vores næste praktikant?

Er du interesseret i EU? Og vil du bidrage til at bringe Midtjylland og EU tættere sammen? Så bliv praktikant hos Central Denmark EU Office i Bruxelles! Som praktikant hos os får du faglige udfordringer, og mulighed for at udvikle gode jobrelevante kompetencer samtidig med, at du har det sjovt. CDEU har altid 2-3 praktikanter på kontoret i cirka et halvt år ad gangen, så det passer med semestrene på studiet.  

Arbejdet på vores kontor giver mulighed for at komme ind under huden på EU-systemet fra en anderledes vinkel. Som praktikant får du lov at arbejde med et af vores tre hovedområder, og du får mulighed for at dykke ned i konkrete projekter sammen med konsulenterne. Kontoret gør meget ud af at understøtte kompetenceudviklingen af alle medarbejdere, og du vil således løbende modtage coaching under dit praktikophold. 

Ansøgningsfristen til praktik i forårssemestret er i starten af oktober, mens fristen for efterårssemestret ligger i slutningen af februar. Du kan se vores seneste praktikopslag her, og du kan finde yderligere information på vores praktikanthjemmeside her.

Vores praktikkoordinator Julie Sand Jørgensen kan fanges på tlf: 0032 499 48 92 03 eller på mail: info@centraldenmark.eu.