Om CDEU

Ledige stillinger og praktik

Har du mod på at binde Midtjylland og EU tættere sammen, og trives du i et travlt, internationalt miljø med højt til loftet? Hos CDEU vægter vi gå-på-mod, initiativ og engagement, og det er en arbejdsplads, hvor vi har det sjovt og kører på i højt tempo.

Her kan du finde ledige stillinger eller læse om at være i praktik hos CDEU. 

Ledige stillinger

Der er for øjeblikket ingen ledige stillinger hos CDEU.

Praktik

Skal du være vores næste praktikant?

Er du interesseret i EU? Og vil du bidrage til at bringe Midtjylland og EU tættere sammen? Så bliv praktikant hos Central Denmark EU Office i Bruxelles! Som praktikant hos os får du faglige udfordringer, og mulighed for at udvikle gode jobrelevante kompetencer samtidig med, at du har det sjovt. CDEU har altid 2-3 praktikanter på kontoret i cirka et halvt år ad gangen, så det passer med semestrene på studiet.  

Arbejdet på vores kontor giver mulighed for at komme ind under huden på EU-systemet fra en anderledes vinkel. Som praktikant får du lov at arbejde med et af vores tre hovedområder, og du får mulighed for at dykke ned i konkrete projekter sammen med konsulenterne. Kontoret gør meget ud af at understøtte kompetenceudviklingen af alle medarbejdere, og du vil således løbende modtage coaching under dit praktikophold. 

Ansøgningsfristen til praktik i forårssemestret er i starten af oktober, mens fristen for efterårssemestret ligger i slutningen af februar. Du kan se vores seneste praktikopslag her, og du kan finde yderligere information på vores praktikanthjemmeside her.

Vores praktikvejleder Lina Christensen kan fanges på tlf: 0032 02 230 87 32 eller på mail: info@centraldenmark.eu.