Om CDEU

Ledige stillinger og praktik

Har du mod på at binde Midtjylland og EU tættere sammen, og trives du i et travlt, internationalt miljø med højt til loftet? Hos CDEU vægter vi gå-på-mod, initiativ og engagement, og det er en arbejdsplads, hvor vi har det sjovt og kører på i højt tempo.

Her kan du finde ledige stillinger eller læse om at være i praktik hos CDEU. 

Ledige stillinger

Vil du være vores nye løntilskudsmedarbejder?

Er du frisk på at have travlt i et internationalt miljø, har du en videregående uddannelse, og er du berettiget til at søge løntilskud efter 1. september 2018? Så kan du være den, vi søger til at være i løntilskud hos os i Bruxelles til efteråret.

Du vil i dine fire måneder hos os især skulle have fokus på forskning og digitalisering.

Lyder det som noget for dig, så se meget mere her

Praktik

Skal du være vores næste praktikant?

Er du interesseret i EU? Og vil du bidrage til at bringe Midtjylland og EU tættere sammen? Så bliv praktikant hos Central Denmark EU Office i Bruxelles! Som praktikant hos os får du faglige udfordringer, og mulighed for at udvikle gode jobrelevante kompetencer samtidig med, at du har det sjovt. CDEU har altid 2-3 praktikanter på kontoret i cirka et halvt år ad gangen, så det passer med semestrene på studiet.  

Arbejdet på vores kontor giver mulighed for at komme ind under huden på EU-systemet fra en anderledes vinkel. Som praktikant får du lov at arbejde med et af vores tre hovedområder, og du får mulighed for at dykke ned i konkrete projekter sammen med konsulenterne. Kontoret gør meget ud af at understøtte kompetenceudviklingen af alle medarbejdere, og du vil således løbende modtage coaching under dit praktikophold. 

Ansøgningsfristen til praktik i forårssemestret er i midten af oktober, mens fristen for efterårssemestret ligger i slutningen af februar. Du kan se vores seneste praktikopslag her, og du kan finde yderligere information på vores praktikanthjemmeside her.

Vores praktikkordinator Lina Christensen kan fanges på tlf: 0032 02 230 87 32, eller på mail: lc@centraldenmark.eu.