Gode historier

Ny for-projektordning lanceret

15. april 2016

Nu er det igen muligt for små og mellemstore midtjyske virksomheder at få finansiel støtte til at skrive en EU-ansøgning til SMV-Instruments fase 1, som yder støtte til små og mellemstore virksomheders innovationsprocesser.

I et samarbejde med Væksthus Midtjylland og Region Midtjylland er CDEU partner på ”Eksport & Internationaliseringsprogrammet” (E&I). Formålet med programmet er at skabe vækst og øge midtjyske virksomheders eksport og internationalisering til gavn for den økonomiske udvikling regionen.

Som en del af E&I-programmet kan CDEU nu åbne for ansøgninger til såkaldte ”Internationaliseringspakker”, hvis formål er at yde finansiel hjælp til innovative virksomheder, som ønsker at søge støtte fra EU’s forsknings-og innovationsprogram Horizon 2020. Målgruppen er virksomheder med 5 til 250 ansatte, og som skal have et internationalt markedspotentiale.

I alt kan 10 virksomheder modtage op til 25.000 kr., dog max 50 %, til at tilkøbe ekstern konsulentbistand til ansøgningsskrivningen. Kontakt CDEUs erhvervsteam på erhverv@centraldenmark.eu eller ring på tlf. + 32 2 230 87 32, hvis du mener, du skal være én af dem.

Ikke kun finansiel støtte

Ud over Internationaliseringspakkerne skal CDEU også varetage en række andre aktiviteter. Bl.a. skal CDEU afholde to workshops med fokus på EU’s innovationsprogrammer. De to workshops afholdes i løbet af forår/sommer i år, og arrangeres i samarbejde med de to Business Regions; Business Region MidtVest og Business Region Aarhus. Vi er i fuld gang med at få de sidste detaljer på plads, så hold øje med vores hjemmeside, hvor nærmere detaljer følger.

Yderligere info

Læs mere om SMV-Instrument og andre EU-programmer for SMV’er samt om CDEUs erhvervsindsats, herunder vores gratis rådgivningsforløb iFacilitator her.