Gode historier

Velkommen til ny medarbejder hos CDEU

13. januar 2016

Tirsdag eftermiddag sagde vi pænt goddag til Julie Sand Jørgensen,  som starter som ny løntilskudsmedarbejder mandag d. 18 januar.

Julie er Cand. Mag i Kunsthistorie fra Aarhus Universitet og har blandt andet specialiseret sig i kulturturisme og oplevelseøkonomi. Derudover har hun arbejdet som udviklingskonsulent for Gentænk Landsbyen, som er et Aarhus 2017 projekt. Netop de kompetencer vil hun anvende i en europæisk kontekst i de næste fire måneder, da hun især skal arbejde med kulturområdet hos CDEU.

På billedet ses Julie i færd med at blive budt velkommen af Specialkonsulent Åse Højlund Nielsen, som Julie kommer til at arbejde sammen med hen over foråret.

Succes med løntilskudsmedarbejdere

Hos Central Denmark EU Office har vi haft stor succes med at ansætte medarbejdere i løntilskud. Løntilskudsmedarbejderen bruges især til at styrke indsatsen på et udvalgt område, som matcher medarbejderens kompetencer. Ansættelsen giver nye perspektiver og færdigheder som kan anvendes aktivt i en fremtidige karriere. Næsten alle forhenværende løntilskudsmedarbejdere er gået direkte i job efter ansættelsen hos CDEU.