Aktuelt

Nyt år, ny hjemmeside – og nyt format for nyhedsbrevet EU-fokus

27. februar 2018

CDEU har oprustet på kommunikationsfronten. Det betyder blandt andet et stærkere og mere fokuseret nyhedsbrev for dig.  

Der er positive ændringer undervejs i CDEU’s kommunikation, og derfor må du heller ikke blive bekymret, når EU-fokus i næste uge ikke udkommer onsdag som normalt. Det er ganske planlagt. I anledning af, at CDEU har fået ny hjemmeside og nyt design til nyhedsbrevet, så har vi nemlig også valgt at opdatere nyhedsbrevets format, hvilket blandt andet betyder, at det fra nu af vil udkomme hver 14. dag.  

Det vil give os tid til at gå mere i dybden med de artikler, vi sender dig, så du kan forvente et skarpere skåret nyhedsbrev med masser af relevant nyt, der kan gøre dig endnu klogere på EU og Midtjylland. 

Vi har så til gengæld luget ud i nogle af de emner, som vi før havde med i nyhedsbrevet – det betyder blandt andet, at listen over arrangementer bliver flyttet. Den er nu ved at blive oprettet i en særlig kalender på vores nye hjemmeside, og her vil du lynhurtigt kunne danne dig et overblik over kommende events og indkaldelser inden for vores indsatsområder. Vi arbejder på højtryk, og så snart kalenderen er færdig, vil du kunne finde den på vores nye hjemmeside.  

Hvis du primært læser EU-fokus for partnersøgningernes skyld, behøver du heller ikke at blive urolig. De mest relevante partnersøgninger vil fortsat blive bragt i nyhedsbrevet, og resten vil vi dele på vores LinkedIn-profil. Du kan finde Central Denmark EU Office (CDEU) på LinkedIn her.   

Tilbage er der kun at sige på gensyn onsdag, den 14. marts, hvor det nye EU-fokus vil lande i din indbakke. Vi håber, at du vil kunne lide det.  

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Birgitte Karnøe Frederiksen
Souschef og EU-chefkonsulent
Grøn omstilling
Tarik Kehli
EU-specialkonsulent
Erhverv og vækst