Arrangement

Kom og hør om kommunernes muligheder i et smart city-perspektiv

18. juni 2018

Der er enormt mange muligheder inden for digitalisering og smart city-udvikling, og det sætter Central Denmark EU Office nu fokus på i tæt samarbejde med Aarhus Universitet.

Digitaliser din kommune

Den 22. august 2018 inviterer vi derfor til arrangementet ’Digitalisering af Samfundet’ på Randers Stadion, hvor danske kommuner og deres partnere kan blive endnu skarpere på de mange, mange muligheder.

Igennem oplæg fra bl.a. ’Mr. Smart-City’ Martin Brynskov, der er professor ved Aarhus Universitet, vil deltagerne blive klædt på til at spotte mulighederne for at arbejde konkret med digitalisering, ligesom de vil få et virkelig godt overblik over støtte- og programmulighederne i EU.

Praktiske eksempler og insider-viden

Senior Research Policy Advisor Adriënne Heijnen fra Aarhus Universitet vil give eksempler fra Europa og fortælle om, hvad danske kommuner kan lære heraf.

Derudover vil Runa Sabroe fra  Dansk Design Center dele ud af sine praktiske erfaringer med udvikling af en smart-city strategi, mens Karsten Dehler fra it-forum i Aarhus vil give et indblik i, hvordan man bedst skaber partnerskaber mellem kommuner og erhvervsliv.

Arrangementet er åbent for alle, der arbejder aktivt med, eller som ønsker at arbejde aktivt med, digitalisering.

Hele programmet for arrangementet kan ses her.

Tilmelding og frist

Tilmelding skal ske på mail til cbc@centraldenmark.eu senest den 17. august 2018.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet