Arrangementer

Er AAL noget for dig? Kom til infodag

20. december 2018

Har din startup en ny løsning, som I ønsker at teste hos nye slutbrugere i EU? Eller mangler din kommune inspiration fra andre lande i valideringen af en ny teknologi på plejehjemmet? Så kan du blive klogere på infodagen om EU-programmet Active and Assisted Living (AAL), der er Europas største program for udvikling af velfærdsteknologi målrettet borgere i alderen 65+.

Dagen vil være relevant for alle, der arbejder med teknologiudvikling og implementering i sundhedssektoren, og både regioner, kommuner, universiteter, brugerorganisationer samt store og små virksomheder har mulighed for at modtage støtte fra AAL-programmet.

Det er Central Denmark EU Office, der i samarbejde med Center for Velfærdsteknologi ved Aarhus Kommune, Innovationsfonden og AAL-sekretariatet står bag infodagen i Aarhus.

Spændende oplæg, pitchtræning og personligt møde

På dagen vil der være en række spændende oplæg fra tidligere AAL-projekter. Du må heller ikke gå glip af muligheden for at pitche din projektidé til AAL-2019 ansøgningsrunden – ansøgningen behøver bestemt ikke at være færdig, for at du kan pitche idéen. Desuden får du på info-dagen mulighed for at få et personligt møde med Innovationsfonden, så du kan få mere at vide om national funding.

Aarhus vært for AAL-Forum = en oplagt mulighed

Endelig vil der være rig mulighed for at høre nærmere om det potentiale, der ligger i, at Aarhus fra den 23. til den 25. september 2019 er vært for det internationale AAL-Forum 2019, hvor hundredvis af sundhedsaktører fra hele Europa forventes at deltage. Forummet er nemlig en oplagt mulighed for kommuner, virksomheder og vidensinstitutioner for at deltage i workshops, netværke og udstille velfærdsteknologiske løsninger for et europæisk publikum.

Praktisk info og tilmelding

AAL-infodagen finder sted den 4. februar kl. 14:00-16:00 i Aarhus.
Deadline for tilmelding er den 24. januar, og tilmelding sker ved at skrive til swm@centraldenmark.eu.

Læs det foreløbige program for dagen her

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Signe Waltoft Madsen
EU-specialkonsulent
Grøn omstilling
Maria Heilskou Pedersen
EU-specialkonsulent
Sundhed