Arrangementer

Brug EU-ansøgninger til at udvikle dit bedste projekt

13. marts 2019

Vær med, når Genvej til Europa og Creative Europe Desk Danmark den 4. april inviterer til en inspirerende formiddag i Aarhus. Her vil vi vise den store værdi, som det kan give at arbejde europæisk. Arrangementet afholdes på Aarhus Musikskole. 

CDEU’s to kulturkonsulenter, Julie Sand Jørgensen (t.v.) og Lone Leth Larsen

Der er massevis af gode grunde til, at kulturaktører bør kigge mod Europa, når det kommer til at udvikle projekter.

Den mest indlysende årsag er måske nok den økonomiske, idet det at have europæiske partnere som oftest er et af kravene for at modtage støtte fra EU’s programmer. Men mindst lige så vigtigt er alle de andre former for værdi, som kan hentes ved at arbejde europæisk, nemlig det at skabe relationer over grænser, at få kompetenceudvikling og at modtage nye input, for nu blot at nævne nogle få.

Lær mere den 4. april i Aarhus

For at informere om de mange muligheder inviterer Genvej til Europa, repræsenteret ved CDEU’s to kulturkonsulenter, Lone Leth Larsen og Julie Sand Jørgensen, i samarbejde med Creative Europe Desk Danmark til en særdeles informativ formiddag den 4. april i Aarhus. Arrangementet afholdes på Aarhus Musikskole, og her vil der blive sat fokus på, hvad EU-projekter kan, og hvilken værdi det giver organisationer og personer at arbejde med partnere fra andre lande.

Se nærmere info om arrangementet her: BRUG EU-ANSØGNINGER TIL AT UDVIKLE DIT BEDSTE KULTURPROJEKT_4. april 2019

Tilmelding

Skal ske senest den 28. marts 2019 til Julie Sand Jørgensen på jsj@centraldenmark.eu

Vi glæder os til at se dig!