Arrangement

Tilmeld dig BBI JU Stakeholder Forum 2019

18. september 2019

Ønsker du at have indflydelse på EU’s vigtigste program for den biobaserede industri? Så er det nu, at du skal tilmelde dig årets stakeholder forum for industripartnerskabet Bio-Based Industries Joint Undertaking (BBI JU).

BBI JU Stakeholder Forum 2019 afholdes 4. december i Bruxelles

Eventet BBI JU Stakeholder Forum 2019 afholdes 4. december i Bruxelles og vil facilitere åbne diskussioner om indvirkning, resultater og strategisk retning af BBI JU programmet samt de seneste udviklinger indenfor bio-baseret industri.

Programmet på dagen forløber således, at en række hovedtalere vil præsentere deres idéer gennem talere og paneldiskussioner. Derudover er der oplagte muligheder for at udvide sit netværk, blive en del af nye partnerskaber og blive inspireret af andres projekter.

Hvordan melder jeg mig til?

Registrering til BBI JU Stakeholder Forum 2019 sker efter først-til-mølle-princippet senest 25. november 2019 på linket her.

Hvem kommer?

Alle med interesse for biobaserede løsninger er velkomne: industri, SMV’er, forskere, lovgivere, forskningsorganisationer, meningsdannere, BBI JU projekt partnere, osv.

Om BBI JU programmet

Bio-based Industries Joint Undertaking (BBI JU) har eksisteret siden 2014, og støtter etableringen af ​​bæredygtige og biobaserede industrier i Europa. Programmet hører under Horizon 2020 og er målrettet projekter inden for den biobaserede økonomi. Det har til formål at gøre bioøkonomi til en katalysator for vækst, jobs og europæisk konkurrenceevne.

Yderligere information

Har du spørgsmål til BBI JU programmet, så kontakt os på info@centraldenmark.eu

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Signe Waltoft Madsen
EU-specialkonsulent
Grøn omstilling
Maria Heilskou Pedersen
EU-specialkonsulent
Sundhed