Arrangementer

Deltag i webinar om skoleudvekslingspartnerskab inden for Erasmus+

25. februar 2020

Er din skole i gang med en ansøgning til et skoleudvekslingspartnerskab under Erasmus+ enten som koordinator eller partner? Eller er I nysgerrige på at høre mere om, hvilke muligheder der er for at sende lærere og elever på udveksling? Så deltag i Styrelsen for Forskning og Uddannelses webinar, som bliver afholdt mandag den 9. marts 2020.

Intro til uddannelsesfællesskab på tværs af grænser

Styrelsen vil på webinaret gennemgå mulighederne for skoleudvekslingspartnerskaber, de formelle krav og kriterier, budgettet samt gennemgå ansøgningsskemaet. Der vil ligeledes blive givet en introduktion til samarbejdsplatformen eTwinning, som er et uddannelsesfællesskab, hvor medarbejdere på europæiske skoler kan samarbejde om projektudvikling og udveksling. Platformen gør det muligt at finde partnerskoler i andre lande og giver adgang til ide- og erfaringsudveksling i forbindelse med mobilitetsprojekter på andre europæiske skoler.

Dato og tidspunkt

Tid: Mandag den 9. marts 2020 fra kl. 15.00 til 16.30.

Yderligere information

Du kan læse mere på Styrelsens egen hjemmeside via linket her.

Tilmelding

Tilmelding til webinaret sker via dette link senest onsdag d. 4. marts 2020.

Mere om Erasmus+

Erasmus+ henvender sig til skoler, offentlige myndigheder og organisationer samt kulturinstitutioner. Programmet kan bl.a. ansøges om støtte til udveksling af kultur- og uddannelsesaktører samt til at skabe innovative, europæiske partnerskabsprojekter, der har til formål at udvikle kultur og læring.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Elena Nielsen
EU-specialkonsulent
Uddannelse og VIA