Aktuelt

Hent ny inspiration til din digitale undervisning

13. maj 2020

Hvis du sidder som underviser og mangler inspiration til at lave den bedst mulige undervisning online, så kan platformene OpenUp2U og Golabz Platform samt databasen Open Your Eyes måske være med til at inspirere dig. De er alle tidligere EU-støttede projekter, der har udviklet online platforme til undervisning – og de er nu tilgængelige for alle og gratis at bruge.  

Det virtuelle klasselokale 

OpenUp2U giver mulighed for, at både elever, studerende og undervisere kan skabe, dele og samarbejde om undervisningen. Man kan blandt andet oprette kurser, holde videomøder og bruge digitale online-notesbøger. Platformen henvender sig både til elever og lærere på ungdomsuddannelser samt studerende og undervisere på de videregående uddannelser. 

Det virtuelle laboratorie – for de naturvidenskabelige fag 

GO-LAB fungerer som et online laboratorie, hvorfra man har adgang til forskellige projekter, forsøg, online laboratorier og teknikker inden for naturvidenskaben. Platformen henvender sig til primært til skoler og har fokus på de naturvidenskabelige fag. 

Lær at være kildekritisk og at faktatjekke online 

I Open Your Eyes-projektet kan man gennem små tekster lære at forstå og tolke informationer, som vi møder i vores dagligdag på internettet. Man vil blive guidet gennem forskellige øvelser, der alle har til formål at lære eleverne at gennemskue udsagnenes troværdighed. 

Find de nævnte platforme og databaser via disse links 

OpenUp2U 

GO-LAB 

Open Your Eyes 

Find mere information

Mere information om de EU-støttede platforme kan ses her 

Er du nysgerrig på, hvordan du selv kan udvikle et EU-projekt, hvor undervisning og digitalisering er i fokus, så kontakt endelig vores uddannelseskonsulent herunder.   

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Elena Nielsen
EU-specialkonsulent
Uddannelse og VIA