Arrangementer

Styrk din Erasmus+ansøgning på vores skriveworkshop

29. september 2020

Skal du i gang med at skrive en Erasmus-ansøgning, og har du lyst til at sparre om den og forbedre den, så chancerne for støtte forbedres samtidig med, at din organisation opnår værdifuld viden om jeres projektarbejde? Så deltag i vores Erasmus+kursusforløb særligt målrettet kultur- og uddannelsesaktører.

Hos CDEU hjælper vi hvert år massevis af uddannelses- og kulturaktører med rådgivning af deres projekter, og vi vil rigtig gerne have, at vores erfaringer kan komme ud og gavne så bredt ud som muligt.

Derfor afholder vi hvert år et kursusforløb i form af en skriveworkshop, der har til formål at rådgive midtjyske projektansøgere til Erasmus+programmet. Det kan nemlig være udfordrende at lave en Erasmus+ ansøgning, men på vores skriveworkshops kommer vi udfordringen i møde ved at give dig muligheden for at gennemtænke dit projekt fra start til slut, så din ansøgning bliver tilpasset de krav, der findes i Erasmus+programmet, og så du derved kan maksimere dine chancer for støtte.

Oplagt mulighed for at gentænke dit projekt

Kurset giver dig et indblik i, hvordan en Erasmus+-ansøgning skal formuleres, og hvilke kriterier, der skal opfyldes, for at en ansøgning skal være succesfuld. Workshoppen giver dig samtidig mulighed for at sparre med andre, der sidder i samme situation. Desuden er vores skriveworkshop en oplagt chance for at gentænke dit projekt, da selve ansøgningsarbejdet giver mulighed for at få et helt nyt syn på ens projektarbejde. Dermed vil den læring, som du og din institution tager med jer fra processen, med garanti også kunne give god værdi fremadrettet.

Hvem kan deltage?

Kurset er for projektkoordinatorer og -partnere, der arbejder inden for kultur og uddannelsesområdet, samt for kultur- og uddannelseskonsulenter, der skal i gang med en Erasmus+-ansøgning.
Kurset er for både førstegangsansøgere og for de mere garvede ansøgningsskrivere.

Kursusforløb

Kursusforløbet vil finde sted i Midtjylland, dog med forbehold for, at forløbet må flyttes online – dette er alt afhængigt af coronasituationen. Men det ligger fast, at første workshop ligger den 8. december, og at forløbet fortsætter frem mod marts 2021, hvor Erasmus+ansøgningsfristen forventes.

Program og datoer for kursusforløbet

Programpunkt

Uddybning

Dato

Afklaring af projektindhold Individuel online projektrådgivning Start november (aftales individuelt)
Deltagelse i Erasmus+ Konference 2021-2027 (anbefales) Konference arrangeret af Styrelsen for Forskning og Uddannelse 30. november 2020
Workshop 1: Ansøgningskriterier, partnerskab og budgetposter Fysisk skriveworkshop i Midtjylland Tirsdag den 8. december 2020
Projektaktiviteter og partnermøde Individuel online projektrådgivning Januar (aftales individuelt)
Workshop 2: Behov for dissemination, impact og sustainability Fysisk skriveworkshop i Viborg eller Aarhus Tirsdag den 9. februar 2021
Kvalitetssikring af ansøgningstekst Individuel online projektrådgivning Slut februar/start marts (aftales individuelt)

Tilmelding

Tilmelding til vores kursusforløb sker på dette link.

Fristen for at tilmelde sig er den 1. december.

Medbring egen projektidé

Det er desuden vigtigt, at I kan have en projektidé med på workshoppen. Kontakt os gerne herom i starten af november måned, så hjælper vi jer videre.

Vi anbefaler desuden forberedelse af materiale til hver workshop for at kunne få det fulde udbytte af workshoppen. Se i øvrigt det detaljerede kursusprogram på linket her for mere information.

Kurset er gratis, mens kost og transport i forbindelse med de fysiske workshops skal dækkes af egen organisation.

Optakt: Konference til november

Vi anbefaler, at interesserede som optakt til vores skriveworkshop deltager i Uddannelses- og Forskningsministeriets Erasmus+ konference, der afholdes online den 30. november 2020 i København.

Arrangører

Skriveworkshoppen afholdes af Central Denmark EU Office ved EU-rådgiverne Elena Nielsen, Julie Sand Jørgensen og Louise Godt.

Yderligere information

Har du spørgsmål, eller har du brug for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Elena Nielsen
EU-specialkonsulent
Uddannelse og VIA
Louise Godt
EU-rådgiver
Kultur