Arrangementer

ERRIN inviterer til online Erasmus+konference

20. oktober 2020

Den 24. november inviterer det Bruxelles-baserede regionsnetværk European Regions Research and Innovations Network (ERRIN) til online projektudviklingsworkshop. Som første element i workshoppen indgår en konference om det nye Erasmus-program.

Om Erasmus+

Erasmus+ er EU’s internationale uddannelses- og læringsprogram, der støtter og styrker den europæiske samhørighed og udvikling. Programmet støtter uddannelsesinnovation og erfaringsudveksling på tværs af grænser ligesom det støtter elev- og medarbejderudvekslinger.

Konferencens dagsorden

Konferencen den 24. november vil introducere det nye Erasmus-program, dets prioriteter og involvere en række inspirationsoplæg i forbindelse med Erasmus+ ansøgninger.

Bliv partner i et europæisk projekt

Konferencen udgør første del af ERRIN’s projektudviklingsworkshop, hvor der lige nu er mulighed for at ansøge om at blive partner i et af 14 projekter. Under den anden del af dagens program vil der således være en workshop, som sætter fokus på projekterne, og hvor partnerne vil have mulighed for at udvikle projekterne i fællesskab.

Nærmere information om projektudviklingsdelen af workshoppen findes i artiklen på linket her.

Yderligere information om konferencen kan desuden findes på ERRIN’s hjemmeside.

Dato for og tilmelding til konferencen

Konferencen vil blive afholdt den 24. november 2020.

Kl. 9:30 – 12:30.

Tilmelding til konferencen sker på dette link.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Elena Nielsen
EU-specialkonsulent
Uddannelse og VIA