Arrangementer

Kom til online konference om bæredygtige, offentlige måltider

4. november 2020

Hvordan sikrer vi flere bæredygtige måltider i offentlige kantiner og køkkener? Det er bare et af de emner, der bliver sat fokus på, når EU-projektet StraTKIT den 24. november 2020 inviterer til online konference om fremtidens grønne indkøb og større bæredygtighed i de offentlige måltider.

StratKIT står for “Innovative Strategies for Public Catering: Sustainability Toolkit across the Baltic Sea Region,” og CDEU er sammen med Aarhus Kommune partner i projektet. Det søger at inspirere og motivere offentlige indkøbere, leverandører og cateringfirmaer til nye løsninger og samarbejder, der fremmer bæredygtighed omkring de offentlige måltider.

Europæisk inspiration til nye løsninger

Som et led i projektet får alle indkøbere, leverandører og cateringfirmaer i det offentlige muligheden for at hente europæisk inspiration til nye løsninger.

Det sker, når der afholdes online konference den 24. november 2020.

Gode eksempler fra en række forskellige lande

På konferencen vil blandt andet Københavns Kommune holde oplæg om deres succes med at designe offentlige udbud, der har gjort kommunen europæisk førende i forhold til at tilbyde økologisk og bæredygtig mad i offentlige institutioner. Med på konferencens program er blandt andet også et estisk initiativ, der handler om at begrænse madspild, og et tysk eksempel på, hvordan man er lykkedes med at introducere økologisk mad i skolernes kantiner.

Program

Se det fulde program for konferencen på linket her. 

Dato og tidspunkt

Konferencen vil foregå på engelsk, og den afholdes online den 24. november 2020 fra 12.00 til 15.10.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig direkte på linket her.

Vil du vide mere om StraTKIT?

Du kan blive klogere på StraTKIT-projektet på linket her.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Signe Waltoft Madsen
EU-specialkonsulent
Grøn omstilling