Aktuelt

Vil du være med til at forme klimaundervisningen i EU?

26. januar 2021

Europa-Kommissionen inviterer nu uddannelsesaktører, elever og studerende til at melde sig til EU’s Education for Climate Coalition. Koalitionen har til formål at gøre en særlig indsats på undervisningssiden for at forme fremtidens grønne og digitale samfund. Giv dit besyv med frem til 31. januar 2021.

Hvad er Education for Climate Coalition?

Education for Climate Coalition er et fællesskab af skoler, uddannelsesinstitutioner, elev- og lærerorganisationer, som ønsker at gøre en særlig indsats for at forme fremtidens grønne og digitale samfund.

Ved at skrive dig op nu kan du få indflydelse på den nye klimakoalition og på, hvordan deltagerne i koalitionens kan bidrage til at udvikle bæredygtig undervisning i Europa.

Vil sætte fokus på bl.a. udvikling af kompetencer og grønne færdigheder

Der er massevis af gode grunde til at blive en del af Education for Climate Coalition, som har til hensigt at forene relevante aktører inden for uddannelsesområdet.

Den vil gennem fælles aktiviteter have fokus på udvikling af grønne færdigheder, kompetenceudvikle lærere, skabe klimabevidsthed, øge samspillet mellem uddannelse og forskning samt skabe en større og fælles forståelse for klima og miljø.

Et godt forum til at vidensdele og finde partnere

Desuden vil koalitionen være et godt forum til at opnå viden og indsigt i den europæiske bæredygtighedsstrategi, dele viden med europæiske kollegaer og finde projektpartnere.

Bliv en del af koalitionen

Europa-Kommissionen inviterer nu interesserede til at udfylde et spørgeskema, hvor du skal beskrive din organisation og erfaring.

Hvis du sidder inde med enten erfaringer med – eller gode idéer til – hvordan den bæredygtige undervisning kan formes, opfordres du kraftigt til at give dit besyv med i at forbedre klimaundervisningen i EU. Det gør du ved at udfylde spørgeskemaet herunder, og du giver samtidig Europa-Kommissionen lov til at kontakte dig og involvere dig i processen omkring Education for Climate Coalition.

Giv dit svar her

Spørgeskemaet kan findes på dette link.

Tidsfrist

Fristen for at svare er den 31. januar 2021.

Få mere info

Læs mere om Education for Climate Coalition på linket her.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Elena Nielsen
EU-specialkonsulent
Uddannelse og VIA
Tarik Kehli
EU-specialkonsulent
Erhverv og vækst