Arrangementer

European City Facility: Få 60.000 euro i støtte til grønne investeringsplaner

14. april 2021

Den 22. april fra 10.00 – 11:30 afholdes et dansksproget webinar om mulighederne i European City Facility. Der er åbent for ansøgninger frem til 31. maj, og der kan søges om støtte til at udvikle investeringsplaner på kommunalt eller tværkommunalt niveau inden for effektivisering og vedvarende energi.

Nu er der igen åbnet for ansøgninger til European City Facility-EUCF om en engangsstøtte på 60.000 euro.

Støtten skal gå til at udvikle investeringsplaner på kommunalt eller tværkommunalt niveau inden for effektivisering og vedvarende energi.

Det er i denne anledning, at EC Network som dansk landeoperatør på European City Facility indbyder til dansk webinar om mulighederne i programmet. Det sker torsdag d. 22. april fra 10.00 – 11:30.

Bliv klogere på krav og forventninger

På webinaret vil der blive fortalt om kravene til ansøgninger og om indholdet af et investeringskoncept, som et tilskud fra European City Facility forventes at blive udmøntet i.

Nyt: Også for offentlige organisationer på tværs af kommuner

Dette er anden runde af European City Facility, og som noget nyt er der denne gang mulighed for, at offentlige organisationer, der arbejder på tværs af kommuner, har mulighed for at søge om en bevilling. Denne og andre ændringer i ansøgningskriterierne vil også blive forklaret på webinaret.

Dato og tid for webinaret

Torsdag d. 22. april fra 10.00 – 11:30.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig via dette link.

Arrangører

Webinaret gennemføres i samarbejde med Unionen af Baltiske Byer (Union of Baltic Cities), der fungerer som nationalt netværk for formidling af initiativet i Danmark, og som samtidig er et netværk på tværs af Østersøregionen.

Yderligere information

Mere information kan findes på EUCF’s hjemmeside.

Du er selvfølgelig også velkommen til at tage fat i vores grønne konsulent Rikke Edsjö for nærmere information om European City Facility – hendes kontaktinfo finder du herunder.