Arrangementer

Brug skandinaviske projekter til at genstarte efter corona

2. juni 2021

For alle aktører i region, kommuner, organisationer og virksomheder afholder Interreg ØKS den 17. juni fra 10.15-11.00 et online seminar om mulighederne for at bruge skandinaviske projekter og EU-støtte til at genopbygge efter corona.

Mangler din organisation input og nye idéer til, hvordan I kan komme videre efter corona? På seminaret her vil du kunne høre om dine muligheder for at søge EU-penge til at genopbygge og forebygge.

Find inspiration i Norge eller Sverige

Det kunne også være, at norske eller svenske aktører sad med en løsning, som I kunne bruge hos jer? I givet fald kan du så søge EU-penge til at undersøge og arbejde med idéen.

Kræves: Lyst til at samarbejde

At deltage i seminaret kræver, ud over at du arbejder i enten en region, kommune, organisation eller virksomhed, at du skal have lyst til at samarbejde med aktører i andre skandinaviske lande og selv kunne finansiere en del af arbejdet.

Interreg ØKS står bag

Det er Interreg ØKS (Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak), som står bag seminaret. Interreg ØKS er et EU-program, der giver støtte til skandinaviske projekter, som vil løse fælles samfundsproblemer ved at gå over grænsen.

Oplægsholdere

Du vil på seminaret kunne høre fra:

Anna Thormann, Gate21
Morten Fabricius Meyer, projektleder, Nordisk Jobløsning
Magnus Schönning, programchef, Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak

Moderator

Lone Hylander, projektrådgiver, Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak

Dato og tidspunkt

Torsdag den 17. juni fra 10.15 til 11.00.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig eventet lige her.

Yderligere information

Læs mere om Interreg ØKS lige her.

Særligt om Interreg-programmet

Interreg-programmet er ved at åbne sin nye programperiode, og her ser man gerne, at flere kommuner skal deltage. Desuden er der, på linje med EU’s øvrige programmer, et massivt fokus på klima og grøn omstilling i den nye periode, og dermed vil især grønne projekter have gode chancer for at opnå støtte.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Signe Waltoft Madsen
EU-specialkonsulent
Grøn omstilling