Arrangementer

Workshop i Silkeborg: Hvordan øger vi eksporten af danske regnvandsløsninger?

11. maj 2022

Klimaændringerne og de øgede nedbørsmængder øger behovet for at håndtere regnvand der, hvor det falder, så det ikke belaster afløbssystemerne. Samtidig har den danske vandsektor ambitioner om at være verdensførende inden for at levere de gode regnvandsløsninger. Derfor sætter Coast to Coast Climate Challenge og Teknologisk Institut ved en workshop i Silkeborg den 25. maj fokus på, hvordan vi får øget den danske eksport af løsningerne.

Den danske vandsektor har en ambition om at være verdensførende inden for leverancen af intelligente, effektive og bæredygtige vandløsninger. Skal dette mål nås, skal eksporten i branchen øges.

Coast to Coast Climate Challenge og Teknologisk Institut inviterer derfor til denne workshop om veje til at øge eksporten af danske regnvandsløsninger.

Hør CDEU fortælle om EU-muligheder for støtte og samarbejde

CDEU er partner i Coast to Coast Climate Challenge, og på dagen vil du blandt andet kunne høre CDEU’s grønne chefkonsulent Birgitte Karnøe Frederiksen fortælle om mulighederne for EU-støtte og -samarbejde.

En række inspirerende oplæg

Formiddagens program byder blandt andet også på oplæg om arbejdet med Vandvisionen 2025 og Dansk Industris erfaringer med tværgående samarbejder og klimatilpasningsnetværk, ligesom du kan høre om virksomheders eksportmuligheder til relevante markeder, og så kan du opleve Grundfos fortælle om, hvad de får ud af at være medlem af Water Europe.

Workshop om bl.a. løsninger, udfordringer og erfaringer

Om eftermiddagen vil der være workshop om udfordringer, løsninger, erfaringer, ønsker og behov i forhold til eksport, og der vil være god mulighed for at få besvaret sine spørgsmål dagen igennem.

Tid og sted for arrangementet

Dato: 25. maj 2022 kl. 9.00-15.30.
Sted: Gl. Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg

Program

Læs det fulde program for dagen på linket her.

Tilmelding og mere information

Du kan læse nærmere og tilmelde dig via linket her senest den 16. maj kl. 12.00.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, så tag fat i Birgitte Karnøe Frederiksen – du finder hendes kontaktinformation herunder.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Birgitte Karnøe Frederiksen
Souschef og EU-chefkonsulent
Grøn omstilling