Arrangementer

Lær om internationalt skolesamarbejde til inspirationsdag i Viborg den 5. januar

30. november 2022

Tidligere på efteråret var international koordinator ved Asmildkloster Landbrugsskole, Susanne Joel, i Bruxelles for at modtage en europæisk pris for innovativ undervisning. Nu inviteres alle, der er nysgerrige på internationalt skolesamarbejde, til en hyggelig eftermiddag på Asmildkloster Landbrugsskole, der ligger ved Viborg. Her kan du forvente masser af inspiration til, hvordan din uddannelsesinstitution selv kommer godt i gang med EU-arbejdet. Bag arrangementet står Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, og CDEU’s Elena Nielsen deltager også med et oplæg.   

Susanne Joel fra Asmildkloster Landbrugsskole (t.v.) sammen med Elena Nielsen fra CDEU sammen i Bruxelles, da Asmildkloster Landbrugsskole var i Bruxelles for at modtage prisen for innovativ undervisning.

Eftermiddagen på Asmildkloster Landbrugsskole byder på flere interessante programpunkter.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen vil indlede med at præsentere tilskudsmulighederne inden for Erasmus+-programmet og den nordiske pendant, som hedder Nordplus.  

Hør om prisvindende projekter

Herefter vil både Asmildkloster Landbrugsskole og Vibenhus Gymnasium, der begge tidligere på efteråret vandt en europæisk pris for innovativ undervisning, præsentere deres prisvindende projekter.

CDEU’s rådgivning – fra den gode idé til den færdige ansøgning 

Derefter er der sat tid af i programmet til, at CDEU’s uddannelseskonsulent Elena Nielsen, der gennem flere år har hjulpet Asmildkloster Landbrugsskole med deres europæiske arbejde, holder et oplæg. Det vil handle om hvordan vi på CDEU rådgiver helt fra projektidé og til indsendelse af den endelige EU-ansøgning.  

Præmieoverrækkelse, forfriskning og netværk 

Der vil dernæst være en præmieoverrækkelsesceremoni, og alle vil blive budt på et glas champagne, kaffe og kage, inden der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og netværke frem til kl. 16.00.  

Dato og sted

  1. januar 2023 fra kl. 13:30 til 16:00

Asmildkloster Landbrugsskole, Asmildklostervej 1, 8800 Viborg 

Målgruppe

Grundskoler, gymnasier og erhvervsuddannelser med interesse for internationalt samarbejde. Erfaring med internationalt samarbejde er ikke et krav for at kunne deltage i inspirationsdagen.  

Tilmelding

Du kan melde dig til på linket her. Sidste frist for tilmelding er den 12. december 2022.  

Yderligere information

Vil du læse mere om Asmildklosters europæiske pris og det projekt, der tidligere på efteråret ledte frem til prisen, så kan du læse mere i vores artikel på linket her.   

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Elena Nielsen
EU-specialkonsulent
Uddannelse og VIA