God historie

Kultur og uddannelse bliver til ét team: Velkommen til Caroline og Emma

31. januar 2024

Vi integrerer arbejdet med uddannelse og kultur i et nyt team, da vi på denne måde kan samle arbejdet med EU’s store Erasmus+program. I samme anledning er vi glade for at kunne byde Caroline Serafina Muscato og Emma Meyer velkommen som en del af vores faste medarbejderstabde vil begge komme til at indgå i vores nye kultur- og uddannelsesteam sammen med Elena Nielsen og Louise Godt, ligesom Emma Meyer også får opgaver for vores sundhedsteam sammen med Xenia Lauritsen og Maria Heilskou Pedersen. 

Caroline Serafina Muscato (t.h.) og Emma Meyer

Den 1. januar havde vi fornøjelsen af at byde Caroline Serafina Muscato og Emma Meyer velkommen, og mens Caroline er helt ny på kontoret, så har Emma allerede for en tid været tilknyttet som projektmedarbejder. Fælles for dem er imidlertid, at vi er meget glade for at have fået dem begge som en fast del af kontoret – det har nemlig både givet os mulighed for at kaste os over nye udviklingsopgaver og for at samle arbejdet med EU’s store Erasmus+program i ét og samme team.  

Erasmus+ skal sættes i spil på tværs af vores fagområder 

I forhold til Erasmus+ får Caroline Serafina Muscato en nøglerolle: Som en del af kultur- og uddannelsesteamet bliver hun nemlig vores Erasmus+anker på CDEU. Her er tanken også at sætte Erasmus+programmet i spil på vores øvrige fagområder, idet arbejdskraft og skills er en udfordring, der går på tværs af sektorer. 

Skal bl.a. fortsætte tæt samarbejde om Europæisk Kulturbooster og understøtte TEACH4SD

Emma Meyer vil som en del af kultur- og uddannelsesteamet fortsætte sit allerede tætte samarbejde med Europæisk Kulturregion om Europæisk Kulturbooster, og på uddannelsesområdet bliver hun tilknyttet det europæiske projekt TEACH4SD, som er ledet af VIA University College, og som CDEU også har en rolle i. Dertil kommer hun også til at arbejde med sundhedsområdet, hvor hun som en del af vores sundhedsteam skal understøtte kommunerne i at indgå i europæiske sundhedsprojekter

Endnu en gang stort velkommen til jer begge – vi er meget glade for at have jer med ombord! 

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Caroline Serafina Muscato
EU-konsulent
Kultur og uddannelse
Emma Meyer
EU-konsulent
Kultur, sundhed og uddannelse