ANSØGNINGSRUNDER

Åbent call – Innovative værktøjer til bæredygtige offentlige indkøb

11. april 2023

Call åbent: Indsend jeres innovative værktøj til bæredygtige offentlige indkøb inden den 30. april

Sidder f.eks. din kommune eller region inde med gode idéer til, hvordan man fremmer bæredygtighed i de offentlige måltider? Del jeres idéer gennem dette åbne call inden 30. april (link). De bedste værktøjer bliver udtaget til at indgå i det allerede eksisterende Sustainable Public Meal Toolkit, der er en online vidensplatform udviklet i 2021 af eksperter og interessenter fra Østersøregionen som en del af StratKIT-projektet.

Kort om Toolkittet

Toolkittet består i øjeblikket af 52 værktøjer, der guider offentlige indkøbere til mere klimarigtig catering- og fødevareindkøb. Som en del af Interreg BSR-projektet StratKIT+, bliver toolkittet udbygget og videreudviklet.

Hvem kan indsende?

Alle kan indsende deres gode praksis – offentlige myndigheder, cateringfirmaer, producenter, leverandører eller forbrugere. Dine erfaringer og idéer kan hjælpe og inspirere andre til forandring i Europa.

Jo mere detaljerede oplysninger du giver nedenfor, jo bedre vil vi være i stand til at forstå og evaluere dit værktøjsforslag. Vi vil kontakte dig for yderligere information, hvis dit værktøj udvælges. Målet er at samle ca. 10 nye værktøjer.

Formularen vil være åben indtil den 30. april 2023. Vi ser frem til at modtage dine ideer og værktøjsbeskrivelser!

StratKIT+ projektet

Det åbne call er en del af StratKIT+-projektet (2022-2024) https://interreg-baltic.eu/project/stratkitplus/, der er efterfølger til det første StratKIT-projekt, der forløb 2018-2021.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Signe Waltoft Madsen
EU-specialkonsulent
Grøn omstilling
Maria Helene Louwrier
EU-konsulent og Office Manager
Grøn omstilling og administration