Aktuelt

Bliv erhvervsskole-ambassadør og vær med til at udvikle uddannelserne

11. august 2020

Er du underviser på en erhvervsskole, og ønsker du at være med til at bekæmpe frafald på uddannelserne? Så kan du blive ambassadør hos det europæiske agentur for erhvervsskoleudvikling, CEDEFOP.  

Hvad går initiativet ud på?

CEDEFOP bruger ambassadører til at formidle gode initiativer og projekter, der hjælper med at bekæmpe frafald på de europæiske erhvervsskoler. Man tilbydes som ambassadør et forum, hvor man sammen med andre ambassadører kan udveksle idéer og værktøjer til at bekæmpe frafald på erhvervsskoler.

Opnå viden om andre landes erfaringer

Som ambassadør får man desuden en unik adgang til viden om, hvorledes andre lande lykkes med at fastholde de studerende på uddannelserne, og den viden kan man bruge til at skabe europæiske uddannelsesprojekter.

Hvem kan blive ambassadør? 

Alle undervisere på erhvervsskoler kan blive ambassadører, og der er ingen øvre begrænsning på, hvor mange ambassadører, der kan komme fra en enkelt uddannelsesinstitution. 

Hvordan ansøger man? 

Man skal udfylde en blanket via denne hjemmeside. Bemærk, at rollen som ambassadør er frivillig og derfor ikke betalt.  

Mere information 

Ønsker du mere om information om rollen som ambassadør, er du velkommen til at kontakte EU-konsulent Elena Nielsen. 

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Elena Nielsen
EU-konsulent
Uddannelse og VIA