Arrangementer

CDEU holder infodag: Bliv klogere på arbejdsprogrammer for energi og klima

20. marts 2019

Det bliver fra 13.30 – 15.30 den 6. juni i Silkeborg, at CDEU, Styrelsen for Forskning og Uddannelse (SFU) samt Energy Innovation Cluster (EIC) arrangerer et eftermiddagsmøde for at præsentere fundingmulighederne i Horizon2020 på energi- og klimaområdet.

Arbejder du med at skabe pålidelige, bæredygtige og konkurrencedygtige energisystemer, eller forsker du måske heri? Og er du interesseret i at vide mere om, hvordan du kan få del i de støttekroner, som EU’s Horizon2020-program råder over? Så kunne denne infodag være lige noget for dig!

Fokus på mulighederne i H2020

Arbejdsprogrammerne for 2020 offentliggøres i juni i år, og det møde, som CDEU og Styrelsen for Forskning og Uddannelse arrangerer den 6. juni i Silkeborg, skal bruges til at sætte fokus på, hvilke muligheder der er for at opnå støtte til forsknings- og innovationsprojekter inden for energi- og klimaområdet i Horizon 2020.

Arrangement vil således både give viden om, hvordan programmerne fungerer, og om, hvordan man bedst forbereder sig på at ansøge.

Tid og sted

Fra 13.30 til 15.30 den 6. juni 2019
Adresse: Energi Innovation Cluster i Silkeborg, Lysbrohøjen 24, 8600 Silkeborg – mødelokale Singapore/Dubai

Tilmelding

Tilmeldingen er endnu ikke åben, men du kan allerede nu sætte kryds i din kalender og ellers følge med her på siden, hvor vi informerer, så snart tilmeldingen åbner.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Birgitte Karnøe Frederiksen
Souschef og EU-chefkonsulent
Grøn omstilling
Signe Waltoft Madsen
EU-specialkonsulent
Grøn omstilling