Gode historier

CDEU afholder workshop for SMV’er

16. november 2016

Nu er det ved at være sidste chance for at tilmelde sig CDEU’s workshop for små- og mellemstore virksomheder (SMV’er), der afholdes tirsdag d. 22. november 2016 i Silkeborg. SMV’erne skal mindst have 3 år på bagen og minimum 5 ansatte. Formålet med workshoppen er at få give endnu flere midtjyske SMV’er et billede af om EU-finansiering til deres produktudvikling er relevant for dem.

CDEU giver høj succesrate

Konkurrencen om EU’s støttemidler til innovation er særdeles hård, men CDEU har en høj succesrate på området. Hemmeligheden hedder iFacilitator. Det er navnet på vores skræddersyede forløb til at hjælpe midtjyske SMV’er med at få størst muligt udbytte af EU, og statistikken taler sit tydelige sprog: I de senere år er godt 40 % af de støtteansøgninger, som CDEU har hjulpet med, endt med at give pote, og det er et godt stykke over succesraten på landsplan. Derfor er det målet med workshoppen at få endnu flere innovative SMV’er med i iFacilitator.

Bred vifte af oplæg

CDEU’s erhvervskonsulent Sarah Eline Hansen vil på workshoppen fortælle meget mere om iFacilitator, ligesom der vil være oplæg fra Allan Kondrup Jensen fra Væksthus Midtjylland, Thomas Elmbæk fra konsulentfirmaet Innovayt, og Anders Skeem fra Enterprise Europe Network.

Desuden deltager direktør Bo Madsen fra ReMoni, som er en af de virksomheder, der med CDEU’s hjælp har modtaget EU-støtte gentagne gange. Bo Madsen vil på workshoppen dele ud af sine erfaringer.

Mulighed for individuel rådgivning

Alle oplægsholderne står efterfølgende til rådighed for individuelle konsultationer, så hvis en af deltagerne i workshoppen ligger inde med en konkret idé, som ønskes diskuteret eller forhåndsvurderet, så er det bare med at få den på bordet. Spotter CDEU et potentiale, så aftales et møde, så der kan blive sat gang i en validering af virksomhedens muligheder.

Tilmelding

CDEU er en del af Midtjyllands erhvervsfremmesystem, og arrangementet er en del af Region Midtjyllands Eksport- og Internationaliseringsprogram. Det markedsføres derfor under imidt. Deloitte i Silkeborg lægger lokaler til, og arrangementet er gratis at deltage i. Information herom findes på dette link.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Thomas Steen Hansen
EU-specialkonsulent
Erhverv og Vækst