Gode historier

CDEU får 2 nye medarbejdere

4. maj 2016

I CDEU’s strategi for 2015 lægges der vægt på at styrke vores indsats på en række områder med høj relevans for Midtjylland, og kontoret har netop taget et stort skridt mod at indfri disse mål.

Vi har nemlig netop ansat to nye EU-konsulenter, der vil skulle arbejde mod at udbrede og kvalificere kontorets portefølje.

Der bliver tale om en ny medarbejder på kontoret i Bruxelles og en med base i Midtjylland.

I Bruxelles bliver det Lina Christensen, der som ny EU-konsulent primært vil skulle beskæftige sig med forskning. Desuden vil Lina også få fødevareområdet og grøn omstilling som arbejdsopgaver i sit nye job.

Det styrkede fokus på forskningsområdet bunder i en samarbejdsaftale, som CDEU for nyligt har indgået med Aarhus Universitet (AU). Lina Christensen vil således skulle samarbejde med CDEU’s AU-repræsentant, Rikke Edsjö, og de vil sammen få til opgave at stå for interessevaretagelse, synlighedsaktiviteter og informationsformidling for universitetet.

Det blev Thomas Steen Hansen, der fik tilbudt jobbet som CDEU’s anden nye EU-konsulent, og han får til opgave at styrke indsatsen på erhvervs- og innovationsområdet. Det vil han gøre med base i Midtjylland, hvorfra det bliver hans opgave at sikre endnu flere midtjyske virksomheder adgang til EU’s programmer. Selv om Thomas har base i Danmark, så er det planen, at han skal have et tæt samarbejde med kollegerne i Bruxelles. Derfor bliver han også fast gæst hos Brussels Airlines, så han kan komme til Bruxelles og sparre med resten af kontoret. Foruden erhverv og innovation, så vil Thomas også skulle beskæftige sig med fødevare- og sundhedsområdet.

Thomas Steen Hansen starter hos CDEU den 1. juni, mens Lina Christensen har første arbejdsdag den 13. juni. Så snart de er kommet godt i gang, så vil vi selvfølgelig fortælle meget mere her i nyhedsbrevet om både dem og deres visioner for arbejdet. So stay tuned!

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet
Thomas Steen Hansen
EU-specialkonsulent
Erhverv og Vækst