Arrangement

Deltag i Interreg Nordsøen Webinar og Workshop

14. november 2018

I forbindelse med det 10. Interreg Nordsøen call afholder Interreg en række arrangementer, der har til formål at forberede og vejlede ansøgere.

Den 2. januar 2019 åbner Interreg Nordsøen for ’expression of interest’ for den 10. Interreg Nordsøen projektindkaldelse. Dette er første fase i ansøgningsprocessen og er et obligatorisk trin, før man kan angive en fuld ansøgning.

For at forberede kommende ansøgere bedst muligt arrangerer Interreg Nordsøen en række arrangementer, herunder webinarer i de lokale sprog i nordsøregionen, samt en workshop i Haag.

Dansk webinar

Det dansksprogede webinar vil finde sted den 27. november 2018 fra 10.00-10.30 og vil omhandle ansøgningsprocessen til det 10. call, samt indeholde en Q&A session. Registrer dig til webinaret her.

Workshop i Haag

Derudover arrangerer Interreg Nordsøen også en workshop i Haag den 16.-17. januar 2019, som er en mulighed for at dele erfaringer og netværke med andre ansøgere. Under workshoppen vil det yderligere være muligt at få feedback fra Interregs projektrådgivere, hvilket kan forøge ens chancer for at få støtte.

Deadline for at angive ’expression of interest’ til det 10. call er den 8. april 2019.

Kontakt os på info@centraldenmark.eu i tilfælde af spørgsmål.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Signe Waltoft Madsen
EU-specialkonsulent
Grøn omstilling
Birgitte Karnøe Frederiksen
Souschef og EU-chefkonsulent
Grøn omstilling
Tarik Kehli
EU-specialkonsulent
Erhverv og vækst