Arrangementer

Deltag i webinar og bliv skarp på din Horizon2020-ansøgning

9. januar 2019

Et af kravene til Horizon2020-ansøgninger er, at de skal være ’beyond state of the art’. Bliv klogere på, hvad dét mon vil sige, til webinar den 5. februar 2019.

Uddannelses- og Forskningsministeriet inviterer alle med interesse i at ansøge om Horizon2020-midler til webinar den 5. februar 2019.

Her vil der blive stillet skarpt på, hvad det vil sige, når EU stiller krav om, at ansøgningerne skal være ’beyond state of the art’ for at blive taget i betragtning til at modtage støtte.

Fokus på ‘Ambition’

På dagen vil der således især blive sat fokus på ansøgningsskabelonens afsnit 1.4 – ”Ambition”, hvor emnet ’state of the art’ adresseres, og efter webinaret vil ansøgerne være blevet klogere på, hvilke greb man med fordel kan bruge, når man skal skrive afsnittet.

Webinaret har blandt andre virksomheder og forskere som målgruppe, og dagen vil være relevant for ansøgninger, som stiles til et specifikt Research and Innovation topic (beskrivelse af en konkret udfordring, som ønskes løst), og som søges af et konsortium af partnere.

Mere info og tilmelding

Læs mere og tilmeld dig webinaret hos Uddannelses- og Forskningsministeriet her

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet
Birgitte Karnøe Frederiksen
Souschef og EU-chefkonsulent
Grøn omstilling