Arrangementer

Education for Climate Coalition: Kom med til første møde den 22. juni

16. juni 2021

Kalder alle skoler, uddannelsesinstitutioner samt elev- og lærerorganisationer: Vil bidrage aktivt til omstillingen mod et grønnere og klimavenligt samfund? Så tilmeld jer det første event i Europa-Kommissionens nye initiativ, Education for Climate Coalition, der afholdes online den 22. juni 2021. 

Til eventet vil du møde DG EAC (som er forkortelsen for Generaldirektoratet for Uddannelse, Unge, Idræt og Kultur), som vil fortælle mere om formålet og visionen bag Koalitionen. Du vil også kunne høre mere om, hvordan man kan blive en del af arbejdet.  

Hvad er Koalitionens formål?

Koalitionen skal dels være en netværkshub, hvor man kan koordinere aktiviteter og søge tidlig viden fra Europa-Kommissionen og dets medlemmer, og så skal den dels være en knowledge hub om DG EAC’s aktiviteter og fundingmuligheder.  
 
Desuden skal Koalitionen blive et community, der skal samle borgerdrevne initiativer (bottom-up) og bidrage aktivt til at øge bevidstheden om bæredygtighed. 

Målgruppe for eventet

Eventet henvender sig til alle skoler, uddannelsesinstitutioner samt elev- og lærerorganisationer, som er nysgerrige på EU’s arbejde med at samle undervisningssektoren, og som ønsker at bidrage aktivt til omstillingen mod et grønnere og klimavenligt samfund. 

Dato og tidspunkt

Eventet afholdes online den 22. juni fra 9.00 – 12.15.

Tilmelding 

Deadline for tilmelding er 21. juni via linket her. 

Workshops til efteråret 

I efteråret vil Koalitionen med DG EAC i spidsen udrulle en række workshops i medlemslandene, som skal bidrage til at definere de nationale koalitioner. Disse workshops vil vi fortælle nærmere om, når muligheden for at tilmelde sig åbnes. 

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Elena Nielsen
EU-specialkonsulent
Uddannelse og VIA