Ansøgningsrunder

Emnerne for den fjerde Urban Innovative Actions indkaldelse er nu offentliggjorte!

21. marts 2018

Europa-Kommissionen har netop offentliggjort de fire emner til den 4. indkaldelse inden for Urban Innovative Actions-programmet, der bliver åbnet i oktober 2018. Du kan derfor allerede nu undersøge, om du har et relevant projekt inden for én af de fire kategorier:

  1. Digital omstilling
  2. Fattigdom i byområder
  3. Bæredygtigt jordbrug
  4. Sikkerhed i urbane områder

Europa-Kommissionen arbejder på de fulde beskrivelser af hvert emne, og disse vil blive offentliggjorte på Urban Innovative Actions hjemmeside i april 2018.

Hvad er Urban Innovative Actions?

Urban Innovative Actions (UIA) er et EU-initiativ, der har til formål at hjælpe byområder i Europa med at teste nye, uprøvede løsninger på urbane udfordringer. Initiativet har et budget på 372 mio. EUR for perioden 2014-2020.

Omkring 359 mio. mennesker – svarende til 72% af EU’s befolkning – bor i byer og urbane områder. Disse områder står overfor talrige, sammenkoblede udfordringer relateret til både beskæftigelse, migration, demografi, vand- og jordforurening. Men byerne er også drivkræfter for nye ideer og løsninger, og de dynamiske steder, hvor forandring og udvikling kan ske på en langt større skala og i et meget hurtigere tempo.

For at imødekomme de komplekse udfordringer er bymyndigheder nødt til at gå videre end blot traditionel politik og drift. De urbane områder må være dristige og innovative i deres løsningsforslag, og det er netop det, som Urban Innovative Actions støtter op om.

Hvem kan søge?

Bymyndigheder med mere end 50.000 indbyggere eller grupper af flere bymyndigheder, der tilsammen har mindst 50.000 indbyggere.

Mere information

Ved spørgsmål eller ønske om yderligere information kontakt venligst  Central Denmark EU Office.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Signe Waltoft Madsen
EU-specialkonsulent
Grøn omstilling
Birgitte Karnøe Frederiksen
Souschef og EU-chefkonsulent
Grøn omstilling
Tarik Kehli
EU-specialkonsulent
Erhverv og vækst