Arrangementer

ERRIN inviterer til online Erasmus+konference

20. oktober 2020

Den 24. november inviterer det Bruxelles-baserede regionsnetværk European Regions Research and Innovations Network (ERRIN) til online projektudviklingsworkshop. Som første element i workshoppen indgår en konference om det nye Erasmus-program.

Om Erasmus+

Erasmus+ er EU’s internationale uddannelses- og læringsprogram, der støtter og styrker den europæiske samhørighed og udvikling. Programmet støtter uddannelsesinnovation og erfaringsudveksling på tværs af grænser ligesom det støtter elev- og medarbejderudvekslinger.

Konferencens dagsorden

Konferencen den 24. november vil introducere det nye Erasmus-program, dets prioriteter og involvere en række inspirationsoplæg i forbindelse med Erasmus+ ansøgninger.

Bliv partner i et europæisk projekt

Konferencen udgør første del af ERRIN’s projektudviklingsworkshop, hvor der lige nu er mulighed for at ansøge om at blive partner i et af 14 projekter. Under den anden del af dagens program vil der således være en workshop, som sætter fokus på projekterne, og hvor partnerne vil have mulighed for at udvikle projekterne i fællesskab.

Nærmere information om projektudviklingsdelen af workshoppen findes i artiklen på linket her.

Yderligere information om konferencen kan desuden findes på ERRIN’s hjemmeside.

Dato for og tilmelding til konferencen

Konferencen vil blive afholdt den 24. november 2020.

Kl. 9:30 – 12:30.

Tilmelding til konferencen sker på dette link.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Elena Nielsen
EU-konsulent
Uddannelse og VIA