Arrangementer

Event i Skanderborg: Find de bedste partnere til dit næste kulturprojekt

12. oktober 2022

Hvis du vil have succes med dit internationale kulturprojekt, er gode partnere en forudsætning. Derfor bør du være med, når vi den 24. november på Museum Skanderborg sætter fokus på netop dette. Vi benytter samtidig lejligheden til at kigge nærmere mulighederne i Creative Europe, der er et af de mest populære EU-programmer, når det kommer til kultursamarbejdsprojekter. Du kan også glæde dig til at høre fra Silkeborg Kommune og fra Swinging Europe, som stiller op på dagen og fortæller om erfaringerne med programmet 


Partnerskaber øger din viden, ekspertise og ressourcer. Det gælder, hvad enten du vil lave bedre forestillinger, nå ud til et større publikum eller skrive en succesfuld EU-ansøgning. Med andre ord er gode partnere helt essentielle, når det kommer til succesfulde kulturprojekter. 
 

Lær at finde de rette partnere – og at ansøge om EU-støtte til dit projekt

Men hvordan gør man helt konkret, hvis man gerne vil opstøve gode partnere til sit næste kulturprojekt? Og når man har fundet dem, hvordan kan man så bedst ansøge EU om støtte til projektet? 

Svarene vil vi sammen lede efter, når vi den 24. november fra 12.00 til 15.15 mødes på Museum Skanderborg. Her vil CDEU´s kulturindsats Genvej til Europa i partnerskab med Midtjysk Kulturakademi samt Creative Europe Desk Denmark give dig en række relevante informationer, såsom tips og tricks til det gode partnerskab og en præsentation af det nye Creative Europe-program set i lyset af det gode partnerskab. 

Lær af Silkeborg Kommunes og Swinging Europes erfaringer

Vi ved, at det altid er mest interessant at høre om konkrete eksempler i form af andres erfaringer, så derfor får vi også besøg af Silkeborg Kommune, der netop har ansøgt Creative Europe-programmet, og af Swinging Europe fra Herning, som har flere års erfaring med Creative Europe-projekter. Begge organisationer vil berette om, hvordan de bar sig ad med at finde partnere til deres respektive Creative Europe-projekter, hvorfor valget faldt på netop disse partnere, og hvordan de i deres partnerskaber kom i mål med ansøgningsarbejdet. 

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til kulturaktører samt til kommunale kulturkonsulenter og kulturchefer i Midtjylland.  

Dato og sted 

Dato: 24. november 2022 fra 12:00 – 15:15
Sted: Museum Skanderborg, Jernbanevej 9, 8660 Skanderborg 

Tilmelding 

Vil du tilmelde dig? Så tryk på linket her. 

Bemærk i øvrigt, at arrangementet udelukkende vedrører kulturdelen af Creative Europe-programmet. 

Læs også den nye tematik om partnerskaber

Arrangementet er i øvrigt et led i en tematik, hvor CDEU og Midtjysk Kulturakademi ved Europæisk Kulturregion sammen sætter fokus på gode partnerskaber, for vi ved fra vores kulturaktører, at der er udfordringer forbundet med at finde en god partner og lave den gode ansøgning sammen. Det gælder, hvad end man søger i sin egen region eller internationalt, men vi er her for at rådgive om netop dette og for at skabe netværk og relationer – CDEU i europæisk sammenhæng, Region Midtjylland inden for regionen.

På Midtjysk Kulturakademis videndelingsplatform www.midtikulturen.dk er der således også netop nu tema om ‘Det gode Partnerskab’ – du kan læse nærmere på linket her. 

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Louise Godt
EU-rådgiver
Kultur