Arrangementer

Event i Viborg: Hør om støttemulighederne i EU-programmet Interreg North Sea

11. maj 2022

Har din organisation mod på at samarbejde på tværs af Nordsøregionen? Vil I lære om fundingmulighederne og blive klogere på, hvad det kræver at ansøge Interreg North Sea-programmet? Så kom med til informationsarrangement den 8. juni fra 9.00 til 13.30 i Regionshuset i Viborg.

Dette er din chance for at lære om støttemulighederne i den nye programperiode 2021-2027, få et overblik over de prioriterede emner og lære, hvad der skal til for at ansøge Interreg North Sea-programmet. Der vil være særligt fokus på den ansøgningsrunde, som åbner til august.

Meget brugbart for lokale, offentlige aktører

CDEU’s erhvervskonsulent, Tarik Kehli, er med til at arrangere eventet, og han forklarer her, hvorfor Interreg North Sea Region er af flere grunde et meget brugbart program for offentlige, lokale aktører:

  • Aktiviteterne, der typisk ligger i et sådant projekt, har fokus på, at man udvikler, udveksler og/eller afprøver gode og bedste praksisser, og disse aktiviteter forbliver tæt forbundet med de offentlige/semioffentlige aktørers hverdag og praksis. En anden grund til, at programmet er relevant, er, at de temaer, man kan arbejde med, efterlader stor frihed til, hvordan man vil gribe projektet an og til, hvilke partnere man vil inddrage.

Lægger op til samarbejde på tværs af grænser i Nordsøregionen

Tarik Kehli forklarer yderligere, hvordan Interreg North Sea-programmet lægger op til samarbejde på tværs af regionale og landegrænser i Nordsøregionen, og at dette tvinger aktørerne til at tænke deres udfordringer ind i en international kontekst, hvilket igen er med til at højne relevansen.

Hør bl.a. fra en tidligere ansøger

Under arrangementet den 8. juni vil I kunne høre Tarik Kehli fortælle om den støtte, vi på CDEU tilbyder organisationer, der er interesserede i at søge om EU-støtte. I vil også få en præsentation fra sekretariatet bag Interreg North Sea-programmet, ligesom I kan høre om erfaringerne med at søge støtte til et Interreg North Sea-projekt fra en tidligere ansøger.

God mulighed for at netværke

Foruden at opnå en mængde relevant information om mulighederne i EU-programmet, så tilbyder eventet den 8. juni også en fin mulighed for at netværke med andre, danske organisationer, der ønsker at engagere sig i transnationale projekter, når der fra kl. 12.00 – 13.30 inviteres til netværksfrokost.

Program

Se det fulde program på linket her.

Dato og sted

Dato: 8. juni 2022 fra 9.00 – 13.30.
Heraf er tidsrummet 12.00 – 13.30 afsat til netværksfrokost

Adresse: Regionsrådssalen, Regionshuset, Skottenborg 26, 8800 Viborg

Tilmelding

Du kan tilmelde dig arrangementet på linket her.

En del af et større roadshow

Arrangementet er en del af et større roadshow, der i dagene 7.-8. juni 2022 afholder informationsmøder om Interreg North Sea-programmet fire forskellige steder i Danmark. De øvrige stop på turen er:

Roadshow Aalborg den 7. juni: Læs mere her
Roadshow Vejle den 7. juni: Læs mere her
Roadshow Holbæk den 8. juni: Læs mere her

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Tarik Kehli
EU-specialkonsulent
Erhverv og vækst