Ansøgningsrunder

Få 50.000 kr. i tilskud til at lave din EU-ansøgning

5. februar 2020

Der er nu åbent for ansøgninger til EUopSTART-ordningen, der giver 50.000 kr. i støtte til at udarbejde forsknings- og innovationsansøgninger til Horizon 2020. Der kan ansøges løbende i 2020, hvor første cut-off er den 25. februar.

CDEU’s to erhvervskonsulenter, Tarik og Thomas, er klar til at hjælpe dig videre.

EUopSTART kan både søges af virksomheder og af offentlige forskningsinstitutioner som universiteter, godkendte teknologiske serviceinstitutter, hospitaler, kommuner og regioner.

Få dækket op til 50% af udgifter

Der kan ansøges om tilskud til at få dækket op til 50 % af udgifterne i forbindelse med forberedelsen af en ansøgning til et af programmerne under Horizon 2020.  Der kan søges om tilskud til de udgifter, som du afholder i tilskudsperioden. Udgifterne skal være relevante, nødvendige og være direkte forbundet med forberedelsen af ansøgningen, og så skal de høre til en af følgende kategorier:

  • Løn
  • Rejser
  • Konsulentydelser

Mulighed for at ansøge løbende

EUopSTART-ordningen administreres af Styrelsen for Forskning og Uddannelse, og der kan i 2020 ligesom tidligere år løbende indsendes ansøgninger. De to første cut offs er:

  • Den 25. februar kl. 12.00
  • Den 19. maj kl. 12.00.

Sidste cut-off i 2020 annonceres senere

Datoen for det 3. og sidste cut off i efteråret 2020 offentliggøres, når arbejdsprogrammerne for 2021 i EU’s nye forsknings- og innovationsprogram, Horizon Europe, er blevet offentliggjort. Ansøgninger til det 3. cut-off i år skal således være rettet mod det nye rammeprogram.

Vær opmærksom på, at virksomheder nu kun kan indsende én EUopSTART-ansøgning til hvert cut off.

Hvordan søger man?

Ansøgninger indsendes gennem styrelsens ansøgningsportal, e-grant, der foreløbig vil være åben indtil 19. maj 2020 kl. 12.00. I denne periode kan der løbende indsendes ansøgninger.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse behandler ansøgningerne efter hvert cut off, og ansøgerne får svar cirka 25 arbejdsdage efter ansøgningsfristen.

Læs mere og ansøg på linket her.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at henvende dig til en af vores to erhvervskonsulenter: Tarik Kehli på tk@centraldenmark.eu eller Thomas Steen Hansen på tsh@centraldenmark.eu

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Tarik Kehli
EU-specialkonsulent
Erhverv og vækst
Thomas Steen Hansen
EU-specialkonsulent
Erhverv og Vækst