Aktuelt

Få overblik over EU's programmer

22. august 2018

Eurostars, SMV-instrumentet og iFacilitator – her får du et overblik over nogle af de mest søgte EU-programmer og en beskrivelse af CDEU’s unikke forløb, som hjælper virksomhederne til at opnå EU-støtte.

EU har mange forskellige støtteprogrammer – CDEU hjælper med at finde det helt rigtige.

Hvis man som virksomhed vil opnå støtte fra EU, gælder det om at bevise, at man for hver investeret krone fra EU kan skabe markant mere vækst og innovation.

iFacilitator – CDEU’s unikke forløb

For at hjælpe med at afklare, om en virksomheds idé har, hvad der skal til for at være med i kampen om støtte, har CDEU for år tilbage skabt vores succesfulde forløb for små- og mellemstore virksomheder, iFacilitator. Det er dette forløb, der hidtil har hjulpet med at skaffe flere hundrede millioner kroner i EU-støtte til en lang række midtjyske virksomheder.

Støtten fungerer som en blåstempling

Forløbet er helt gratis for virksomhederne, som desuden, hvis de opnår støtte, kan se frem til en gevinst, der rækker langt ud over selve pengebeløbet. Støtten fra EU fungerer nemlig også som en blåstempling af virksomhederne, og så sender den et signal om gennemslagskraft og potentiale, fortæller direktør for CDEU, Lars Holte Nielsen. Alt sammen giver det ekstra værdi, som virksomhederne kan bruge i deres branding over for både kunder, samarbejdspartnere og investorer.

Gratis afklaring

Det typiske forløb starter med en dialog med CDEU’s konsulenter på erhvervsområdet, Tarik Kehli og Thomas Steen Hansen. Derefter vurderes teknologien, og hvis projektet er både innovativt og realistisk, så hjælper iFacilitator virksomheden med at søge støtte fra det rigtige EU-program.
CDEU hjælper helt frem til, at den egentlige ansøgningsproces begynder – og vi slipper først, når vi er sikre på, at virksomheden har fået den rådgivning, som den har brug for.

Læs meget mere om iFacilitator her.

SMV-instrumentet

Et af de mest brugte EU-støtteprogrammer er SMV-instrumentet. Det kan du læse meget mere om her.

Eurostars

Et andet ofte benyttet støtteprogram er Eurostars, som du kan blive klogere på ved at klikke her.

 

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Thomas Steen Hansen
EU-specialkonsulent
Erhverv og Vækst
Tarik Kehli
EU-specialkonsulent
Erhverv og vækst
Maria Heilskou Pedersen
EU-specialkonsulent
Sundhed