God historie

Farvel til Line – og stor tak for nu

12. december 2018

Line Kjær har i de sidste fire måneder været i løntilskud hos CDEU, hvor hun har hjulpet med at afdække digitaliseringsområdet. Vi siger stor tak for din indsats – og tillykke med dit nye job!

Line Kjær er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og The University of New South Wales i Sydney, Australien. Hun har altid holdt meget af at arbejde med internationale aspekter, og hun så det derfor som en god mulighed, da CDEU i sommer annoncerede efter en løntilskudsmedarbejder. På den måde kunne hun nemlig kombinere opholdet i EU’s hovedstad med at få sig noget erfaring:

Løntilskud giver erfaring og netværk

– Som nyuddannet var det min oplevelse, at arbejdsmarkedet efterspurgte, at jeg havde en masse erhvervserfaring efter endt uddannelse, og det oplevede jeg som en stopklods i min jobsøgning. Det, som jeg nu ser, at en løntilskudsstilling kan give, er erhvervserfaring og en masse netværk, som kan bringe én videre i jobsøgningen.

Arbejdet med digital omstilling

Line har igennem sine måneder på CDEU arbejdet med den digitale omstilling for at lave en afdækning af, hvordan CDEU fremadrettet kan arbejde med digitalisering. Arbejdet har været særdeles brugbart for hele kontoret, da den digitale transformation rækker ind over rigtig mange af vore øvrige fokusområder som f.eks. forskning, erhverv og grøn omstilling.

Ny stilling venter i København

Nu lakker Lines tid på kontoret mod enden, men heldigvis venter en fuldtidsstilling forude: Det er nemlig lykkedes Line at få landet ønskestillingen hos Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI), hvor hun starter den 1. januar 2019.

Herfra skal lyde et stort tillykke med det nye job til Line. Tak, fordi du har været en smilende del af vores dagligdag på kontoret over de seneste fire måneder. Det har været en fornøjelse at lære dig at kende!