Gode historier

Farvel til praktikanterne

17. januar 2018

Fredag den 19. januar 2018 har vi, Sofie og Maria, sidste dag som praktikanter hos Central Denmark EU Office. Derfor er det kun på sin plads, at vi får sendt en sidste hilsen i EU-fokus med tilbageblik på de forgangne fem måneder her i Bruxelles.

Vi har været i praktik hos CDEU som et led i vores kandidatuddannelse i Europastudier på Aarhus Universitet. Denne uddannelse udgør et stærkt fundament, men opholdet hos CDEU har givet os et indblik i, hvordan EU og dets institutioner fungerer i praksis, hvilket vi ikke havde fået mulighed for ellers. Vi vil gerne bruge denne anledning til at takke vores kollegaer på CDEU for at skabe en arbejdsplads, hvor det er muligt at udvikle sig og have stor frihed til at gå i dybden med emner, der ligger inden for ens personlige interesser samt hvor vigtigt det er at formidle viden om EU og dets muligheder til Midtjylland. Selvom kinderne er blevet rundere, grundet de gode belgiske øl og fritter, så har opholdet her i Bruxelles været fyldt med faglige, spændende udfordringer og vi føler os godt klædt på til at skulle søge job i fremtiden.

Slutteligt vil vi gerne sige et stort tak til alle jer på CDEU. Nu rejser vi begge to tilbage til Århus for at skrive speciale og færdiggøre studiet. Vi siger farvel til kontoret, men ikke kollegaerne. Vi ses forhåbentligt i fremtiden ????

Maria og Sofie.