Arrangementer

Farvelreception for Lone Leth Larsen i Aarhus

30. juli 2020

Den 27. august i Aarhus inviteres CDEU´s og Region Midtjyllands samarbejdspartnere på kulturområdet med til farvelreception for Lone Leth Larsen, der netop er gået på pension efter et langt arbejdsliv i den internationale kulturs tjeneste. Samtidig vil der være mulighed for at møde vores nye kulturkollega på CDEU, Louise Godt.  

Lone Leth Larsen gik med udgangen af maj på pension fra sit job som international kulturrådgiver ved CDEU’s og Region Midtjyllands fælles kultursatsning, Genvej til Europa.

Men Lone havde allerede inden sine seks år hos CDEU oparbejdet en imponerende erfaring i den internationale kulturs tjeneste. Når hun nu går på pension, har hun således i flere end 40 år kæmpet hårdt for, at danske kulturaktører kunne drage så stort et udbytte som muligt af det internationale arbejde.  

Vi siger tak for samarbejdet og den store indsats

Region Midtjylland, Europæisk Kulturregion og Central Denmark EU Office vil gerne sige tak for samarbejdet og for Lones store indsats, og vi inviterer derfor hermed alle CDEU’s og Region Midtjyllands samarbejdspartnere på kulturområdet med til en farvelreception.  

Tid og sted for receptionen

Receptionen afholdes torsdag den 27. august 2020 fra kl. 15.00 til 17.00.  

Adressen er NAVITAS, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus (lokale: INCUBA Pier Venue).  

Louise Godt, CDEU’s EU-kulturkonsulent

Mød vores nye kulturrådgiver

Foruden at ønske farvel og alt godt fremover til Lone, så vil du også på dagen kunne møde vores nye kulturrådgiver, Louise Godt, der sammen med vores kulturrådgiver i Bruxelles, Julie Sand Jørgensen, vil fortsætte arbejdet med at styrke midtjyske kulturaktørers muligheder for internationalt samarbejde.  

Vi gør opmærksom på at receptionen er for såvel CDEU´s og Region Midtjyllands samarbejdspartnere på kulturområdet som for venner af Lone. 

Vi glæder os meget til at se dig. 

Med venlig hilsen 

Henrik Lodberg, Region Midtjylland og Europæisk Kulturregion,

Lars Holte Nielsen, Central Denmark EU Office

Tilmelding

Du tilmelder dig via linket her. 

Tilmelding skal ske senest den 20. august 2020.  

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Louise Godt
EU-rådgiver
Kultur