Arrangementer

Find partnere til dit Erasmus+-projekt i Bruxelles

4. juli 2018

Har du en innovativ idé til, hvordan Europa kan blive bedre til at undervise både unge og voksne? Så kom til projektudviklingsworkshop om Erasmus+-støtte!

Find europæiske partnere til dit næste uddannelsesprojekt

Det hollandsk ledede ReSET’s Task Force inviterer i november til den fjerde udgave af deres succesfulde projektudviklingsworkshop i Bruxelles. For at modtage EU-støtte fra Erasmus+-programmet er der krav om samarbejde med europæiske partnere, og disse kan være svære at finde. Denne workshop er en unik mulighed for at mødes med andre institutioner og aktører på uddannelsesområdet med det formål at bygge et konsortium til den næste Erasmus+-indkaldelse.

Emnet for årets workshop er “Education Rethought: Make it happen!”, og vil fokusere på at sætte skub i udviklingen af nye læringsmetoder indenfor alle typer af uddannelser. Deltagerne får mulighed for at udvikle på deres projektideer sammen med europæiske partnere.

Hvem kan deltage?

For at deltage i workshoppen skal du kunne svare ja til følgende spørgsmål:

  1. Har du en klar projektidé, og kan din organisation afsætte en medarbejder med al den tid og ressourcer, som det kræver at være projektleder for et internationalt Erasmus+-projekt?
  2. Er din projektidé relateret til nye uddannelsesmetoder?
  3. Er du klar til at lede en rundbordsdebat med interesserede europæiske partnere?

Hvis svaret på alle tre spørgsmål er “ja”, så send din projektidé til workshoppen inden den 20. august. Både forslag inden for videregående uddannelse, grunduddannelse, erhvervsuddannelse, efteruddannelse, unge eller sport er velkomne. Du får svar på, om din projektidé er blevet udvalgt til at deltage i projektudviklingsworkshoppen i den første uge af september.

Tid og sted

Den 22.-23. november i Bruxelles.

Tilmelding og frist

Du kan tilmelde dig her. Fristen for indsendelse af projektideer er den 20. august.

Mere information

Ved spørgsmål eller ønske om yderligere information kontakt venligst Central Denmark EU Office.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Elena Nielsen
EU-specialkonsulent
Uddannelse og VIA