Aktuelt

’Hvad gør EU egentlig for mig?’ Ny portal lanceret

12. december 2018

Hvilken betydning har EU for lige præcis mig? Det kan tit være svært som borger at svare på. For mens aviserne ofte er fyldt med overskrifter om de helt store dagsordener, så kan det være vanskeligt at udrede, hvilken betydning det alt sammen har for den enkelte. Det skal der nu rådes bod på.

For at gøre den enorme betydning mere konkret har EU-Parlamentets forskningstjeneste netop lanceret hjemmesiden ’Hvad EU gør for mig’. Siden er spækket med information om den forskel, som EU gør for borgere og virksomheder, og her kan man søge efter information om EU alt afhængig af, hvor man bor, hvad man arbejder med, eller hvilke emner der fylder på dagsordenen.

Konsekvenser for din hverdag

Hvis man vil blive klogere på, hvilke konsekvenser EU-lovgivningen har for den enkeltes hverdag, kan man læse nærmere under fanen ”I mit liv” på hjemmesiden. Her kan klikkes på emner som f.eks. sundhed eller fritid, hvorefter man kan gå i dybden med emnet.

EU og din region

Danmark er på hjemmesiden opdelt i 14 regioner, og for Midtjyllands vedkommende foregår opdelingen i hhv. Østjylland, Vestjylland og Midtjylland. Under hver enkelt region kan man læse nærmere om, hvordan EU har gjort en forskel – og disse sider indeholder også indtil flere gode eksempler på firmaer og projekter, som CDEU har hjulpet med at opnå EU-støtte igennem årene.

Rigtig god læselyst!

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Thomas Steen Hansen
EU-specialkonsulent
Erhverv og Vækst
Tarik Kehli
EU-specialkonsulent
Erhverv og vækst
Maria Heilskou Pedersen
EU-specialkonsulent
Sundhed