Arrangementer

Hvad har vi lært af C2C CC? Kom til konference i Aarhus 19. og 20. september

17. august 2022

For næsten seks år siden kunne en glad Birgitte Karnøe Frederiksen række arme og ansøgning i vejret, da Coast to Coast Climate Challenge-projektet havde opnået 51 mio. kr. i EU-støtte til at hjælpe med at klimasikre Midtjylland bedst muligt. Siden har partnerne bag C2C CC opnået fantastiske resultater og en række vigtige læringer, som du kan få del i, når der inviteres til afslutningskonference på VIA University College i Aarhus den 19. og 20. september. Tilmeld dig senest 1. september.

Konferencen holdes i samarbejde med det europæiske forskernetværk ’Implementing Nature Based Solutions for Creating a Resourceful Circular City’, der ligesom C2C CC-projektet er ved at nå sin afslutning.

Dag 1: Resultater, markedsplads og postersessions

På konferencens førstedag den 19. september vil resultater fra begge projektnetværk vil blive præsenteret og debatteret, og der vil blive afholdt en markedsplads, hvor man kan møde forskellige virksomheder og organisationer og høre om deres projekter. Samtidig med vil der køre postersessions, hvor projektpartnere vil præsentere projektresultater- og erfaringer. Denne dags program vil blive afholdt på engelsk.

Dag 2: Hvordan kan resultater og viden leve videre?

Andendagen på konferencen, 20. september, vil være fokuseret på udbyttet fra C2C CC. Målet er at blive klogere på, hvordan  resultater og viden fra C2CCC kan komme videre ud at leve i nye projekter, og hvordan der kan sikres den nødvendige politiske opbakning og forankring hertil.

Fuldt program

Du kan læse det fulde program for konferencen på linket her.

Tilmelding

Det koster 500 kr. i deltagergebyr at være med, og du kan tilmelde dig på linket her frem til den 1. september. Herudover skal påregnes et deltagergebyr til konferencemiddagen den 19. september på 500 kr., og overnatning står deltagerne selv for.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Birgitte Karnøe Frederiksen
Souschef og EU-chefkonsulent
Grøn omstilling
Signe Waltoft Madsen
EU-specialkonsulent
Grøn omstilling
Maria Helene Louwrier
EU-konsulent og Office Manager
Grøn omstilling og administration