Arrangement

Interesseret i byudvikling? Deltag i webinar om European Urban Initiative og URBACT

25. april 2024

Tirsdag den 14. maj fra kl. 13:00 – 14:30 inviteres du med til et webinar for alle, der arbejder med og er interesserede i byudvikling. På webinaret vil de danske kontaktpunkter for de to EU-programmer, European Urban Initiative (EUI) & URBACT, fortælle nærmere om programmernes muligheder for byaktører, mens dacob vil fortælle nærmere om ansøgningsprocessen for EU-projekter.

Er du nysgerrig på at opnå økonomisk støtte til et byudviklingsprojekt, og leder du efter nyeste viden, inspiration, erfaringsudveksling, netværk og muligheder på området?

Så kunne EU-programmerne EUI og URBACT måske være relevante for dig at kigge nærmere på.

Bliv klogere på dine muligheder og på EU-ansøgningsprocessen

På webinaret den 14. maj finder du ud af mere om, hvad de to programmer byder på, og hvilke muligheder der ligger heri for dig som by-aktør – både nu og i et lidt længere perspektiv. Der bliver selvfølgelig rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og du får desuden lejlighed til at høre nærmere fra Cecilie Lindstrøm fra dacob -sammenslutningen af danske, regionale EU-kontorer –  som vil gøre dig klogere på ansøgningsprocessen for EU-projekter.

Program for webinaret

13:00: Velkomst

13:05: URBACT – præsentation af programmet og aktuelle calls v/ Mette Hviid Hoff Jakobsen og Stine Hildebrandt Vendelboe, URBACT Danmark, Erhvervsstyrelsen

13:30: EUI – præsentation af programmet, cases og aktuelle calls v/ Anne Møller, EUI-kontaktpunkt Danmark, Plan- og Landdistriktsstyrelsen  

13:55: EU-projekter – hvordan søger man? v/ Cecilie Lindstrøm, Norddanmarks EU-kontor, dacob

14:20: Spørgsmål og tak for i dag

Dato, tidspunkt og format

Dato og tidspunkt: Tirsdag den 14. maj 2024 fra 13.00 til 14.30
Format: Online – link til webinaret fremsendes efter tilmelding.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig senest den 10. maj ved at sende en mail til eui@plst.dk med oplysninger om navn og en mailadresse, som deltagerlink kan sendes til. Har du spørgsmål på forhånd, så send dem, når du tilmelder dig, så programmet bedre kan skræddersys deltagerne.

På gensyn på skærmen den 14. maj.

Vil du vide mere?

Læs mere om EUI Danmark på linket her
Læs mere om URBACT Danmark på linket her
Læs mere om dacob på linket her. 

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Mathilde Dam
EU-konsulent
Forskning og grøn omstilling