Arrangementer

Kom og mød 10 europæiske uddannelsesprojekter, som søger partnere

4. september 2019

Vil du eller din organisation gerne arbejde europæisk, men mangler I tiden og ressourcerne til at lede et europæisk samarbejdsprojekt? Så er chancen her nu for at blive partner i et projekt og deltage i en projektudviklingsworkshop i Bruxelles i dagene 27.-28. november 2019.

Der er ti projekter at vælge imellem, og fællestrækkene for projekterne er, at de alle søger nye, engagerende og innovative måder at formidle pensum på. Foruden at blive klogere på de ti projekter vil du på workshoppen også lære nærmere om Erasmus+ programmet, møde europæiske kolleger og blive klogere på tidligere projekters erfaringer.

Vidt forskellige muligheder i de 10 projekter

Her præsenteres du kort for tre af de projekter, der søger partnere:

Finsk professionshøjskole med fokus på ny teknologi

En finsk professionshøjskole søger partnere til at erfaringsudveksle omkring brugen af nye teknologier og hvordan disse bedst integreres og anvendes i klasseværelset i projektet ’Innovative online learning for business students’.

Belgisk universitet vil styrke matematiske færdigheder

Et belgisk universitet søger partnere til projektet ’Coding for kids – raising the usefulness of math and computational thinking’, hvor de vil styrke elevernes matematiske færdigheder med fokus på anvendelse og ligeledes også vil understøtte lærernes tilegnelse af nye kompetencer til bedre at undervise i matematik og teknologiforståelse.

Svensk projekt vil designe eventyr

Det svensk-ledede projekt ’Edventures’ søger partnere til at implementere prototypen Textadventure, som er for de skoler og lærere, der gerne vil give eleverne mulighed for at designe deres egne eventyr, mens de tilegner sig pensums indhold. Gennem Textadventure kan eleverne drage ud på eventyr hvor som helst og på alle platforme.

Bliv klogere på alle 10 projekter

Hvis I vil læse mere om de nævnte projekter og de syv andre, der lige nu søger partnere, så klik på linket her.

Lyder et eller flere af projekterne som noget for dig, så kontakt vores EU-konsulent Elena Nielsen for flere informationer.

OBS: Det er en forudsætning for at deltage som projektpartner, at man kan afsætte tid til at deltage med en person på projektudviklingsworkshoppen til november i Bruxelles.

Dato og sted

Dato: 27. og 28. november 2019

Adresse: VLEVA, Avenue de Cortenbergh 71, 1000 Bruxelles, Belgien.

For at høre nærmere om tilmelding til workshoppen, kontakt vores EU-konsulent på uddannelsesområdet, Elena Nielsen, på ea@centraldenmark.eu

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Elena Nielsen
EU-specialkonsulent
Uddannelse og VIA
Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet