Aktuelt

Kom på efter- og videreuddannelse i Europa med Erasmus+

16. februar 2022

EU-programmet Erasmus+ giver dig mulighed for at rejse ud og blive klogere på emner og udfordringer, som dagtilbud, pædagoger og skoler på tværs af Europa arbejder med. I vores to nye flyers giver vi dig og din leder et hurtigt overblik over de mange muligheder, som Erasmus+ tilbyder.


Hvad end du arbejder med de helt små børn eller med dem i skolealderen, så giver EU’s store uddannelsesprogram Erasmus+ dig en række muligheder for at komme på kurser, job shadowing eller undervisningsophold i udlandet som en del af din efter- og videreuddannelse.

Særligt for dagtilbudsledere og pædagoger

– Mine komparative studier af danske og rumænske børnehaver viser, at vi har enormt meget af lære af Sydøsteuropa. Det handler om, at vi er åbne for den verden, som er lige foran os. – Erik Hygum, chefkonsulent ved VIA University College

Læs vores flyer om Erasmus+mulighederne for dagtilbudsledere og pædagoger på linket her.

Særligt for skoleledere og folkeskolelærere

– Erasmus+ tilbyder faktisk noget, som er svært at finde i Danmark. Det er et program, som sætter de overordnede rammer for, hvordan et eftervidereuddannelsestilbud i udlandet skal bygges op, men indholdet skal du som lærer selv være med til at udvikle. – Frank Kejlberg, Skoleleder ved Søndervangskolen i Favrskov Kommune

Læs vores flyer om Erasmus+mulighederne for dagtilbudsledere og pædagoger på linket her.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Julie Sand Jørgensen
EU-rådgiver
Kultur og uddannelse
Elena Nielsen
EU-konsulent
Uddannelse og VIA